AK Parti Karabük Milletvekili Aday adayı Sedat Namal, seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını ziyaret etti.
Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı olan Sedat Namal, 5000 Evler semtinde pazarcı esnafını ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Karabük’ü dolaşan Sedat Namal, toplum nezdinde farkındalık oluşturma adına gezilerini halkın içerisine girerek sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda, her kesimi kucaklayacağının sinyallerini şimdiden veren Namal, 5000 evler 75 yıl mahallesinde kurulan Perşembe pazarını ziyaret ederek hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlarla bir araya geldi.
Tüm pazarı gezerek esnafla tek tek tokalaşan Namal, kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, esnaf ve pazar için gelen vatandaşlar ise bir aday adayını karşılarında görmenin ve diyalog halinde bulunabilmelerinin memnuniyetini yaşadı.
Namal’ın pazarı ziyaret ederek kendileriyle diyalog halinde bulunmasından hoşnut olduklarını dile getiren esnaf ve vatandaşlar, seçim çalışmalarında kendisine başarılar dilediler.
Milletvekili aday adayı Sedat Namal daha sonra Şahin tepesi bölgesinde esnaf ziyaretlerinde de bulundu.


Sedat Namal’dan Pazarcı Esnafına Ziyaret
Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı
Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.
Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


