Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunspor Konyaspor’a hazır

Samsunspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamlayıp karşılaşma için bu kente gitti.
Ligde 3. sırada bulunan Samsunspor, küme düşme sınırına yakın olan Konyaspor ile yarın saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacak. Teknik Yönetici Thomas Reis idaresinde maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, öğle saatlerinde işçi ile vedalaşarak hava yolu ile Konya’ya uçtu.
Müsabaka öncesi 22 maçta topladığı 43 puanla bu haftayı da 3. sırada tamamlamayı garantilemenin özgüveni ile Konya’ya giden Samsunspor’da hafif sakatlığı bulunan stoper Lubo Satka’nın durumunun maç saatinde belirli olacağı öğrenildi. Üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak için Konyaspor’dan puan ya da puanlar almak için yola çıkan Karadeniz temsilcisinin rakibi Konyaspor’un ise 22 maçta 24 puanı bulunuyor.
Yarın saat 16.00’da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı Yasin Kol, Furkan Eser ve Mehmet Tuğral hakem üçlüsü yönetecek. Samsunspor’un Konyaspor karşısına ise kalede Okan Kocuk, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift (Satka), Rick van Drongelen, Soner Gönül, İlişkin Bennasser, Celil Yüksel, Emre Kılınç, Oliver Ntcham, Carlo Holse ve Marius Mouandilmadji birinci 11’i ile çıkması bekleniyor.

blank
Haber Merkezi tarafından
24 Mart, 2025 15:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediyesi Yeni Kreşin Temelini Attı

Karabük Belediyesi, okul öncesi eğitime katkı sağlayacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Ergenekon Mahallesi Neşe Sokak’ta inşa edilecek olan 100 öğrenci kapasiteli Melike Yeşilyurt Kreşi’nin temeli bugün atıldı. Kreş, hayırsever iş insanı Osman Yeşilyurt’un katkılarıyla Karabük’e kazandırılıyor.

Toplam 590 metrekare kapalı alana sahip olacak Melike Yeşilyurt Kreşi’nde 5 sınıf, 136 metrekarelik iç avlu oyun alanı, yemekhane, mutfak ve etkinlik salonu yer alacak. Proje, modern yapısıyla okul öncesi eğitimde kentteki önemli bir ihtiyaca yanıt vermeyi hedefliyor.

Temel atma çalışmalarını yerinde inceleyen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeye ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için şehrimize yakışır, modern ve nitelikli bir eğitim yuvası inşa ediyoruz. Melike Yeşilyurt Kreşi, çocuklarımızın gelişimini destekleyecek sıcak bir ortam sunacak. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitimi öncelikli alanlarımızdan biri olarak görüyoruz. Çünkü eğitimli nesiller, güçlü bir Karabük’ün temelini oluşturur. Bu şehirde doğan her çocuğun, nitelikli ve eşit koşullarda eğitim alabilmesi en büyük arzumuzdur. Sadece bugünü değil, Karabük’ün yarınlarını da inşa etme hedefiyle çalışıyoruz.

Bu anlamlı projeye katkı sunan, şehrimizin kıymetli hayırseveri Osman Yeşilyurt’a gönülden teşekkür ediyorum. Bu tür iş birlikleri, toplumsal dayanışmanın ve ortak değer üretmenin en güzel örnekleridir. Kreşimiz şimdiden Karabük’e hayırlı olsun.”

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.