Reklam
Reklam
ccccc
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
20 Haziran, 2025 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te 37 Bin Öğrenci Karnesini Aldı, Yaz Tatiline Başladı

Karabük’te 2024-2025 eğitim-öğretim yılı sona erdi. Kent genelindeki 249 okulda öğrenim gören 37 bin 183  öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline çıktı.

2024-2025 eğitim öğretim yılı, okul öncesinden ortaöğretime kadar tüm kademelerde 9 Eylül 2024’te başlamıştı. Birinci dönem ara tatili 11-15 Kasım, ikinci dönem ara tatili ise 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında yapılmıştı. İkinci dönem ise 3 Şubat’ta başlamış ve 20 Haziran Cuma günü itibarıyla sona erdi.

Eğitim yılının tamamlanması nedeniyle Şehit Metin Arslan İlkokulu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un Vali Mustafa Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş katıldı.
Sınıfları gezerek öğrencileri tebrik eden Vali Yavuz, tatilde yapılması gerekenler hakkında tavsiyelerde bulunduğu öğrencilere karnelerini dağıttı.

Program sonunda gazetecilere konuşan Vali Yavuz, il genelinde karneleri dağıtılan 37 bin öğrenci ile 3 bin 400 öğretmen ve idarecinin yaz tatiline başladığını belirterek güzel bir eğitim ve öğretim yılı geçirildiğini ifade etti.

Öğretmenlerle toplantı gerçekleştirilmesi sonrası program sona erdi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz cok uzuntuluyuz lSTHr9vD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Çok üzüntülüyüz”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK’ya 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e yükselme hayaline veda ettikleri karşılaşmanın ardından, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off yarı finali rövanş maçında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK’ya 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Süper Lig hayaline veda eden Bodrum FK’da teknik sorumlu Sefer Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çorum’a finale çıkmak için geldiklerini dile getiren Yılmaz, “Çok üzüntülüyüz. İçeride bütün futbolcu arkadaşlarımız bu üzüntüyü yaşıyor. Bugün buraya finale çıkmak için gelmiştik. Ama çok iyi oynadığımız ilk maçta daha farklı skorla gelebilseydik çok daha değişik şeyler olabilirdi. Bugün burada biraz atmosferden de söz etmek lazım. Maçtan önce başlayan olaylar stadyumda da devam etti. Otobüsümüzün camları kırıldı, her türlü şiddete maruz kaldık. Tabii hakemler de biraz bu olayların etkisinde kaldı, sindiler. Bugün Çorum halkı maça iyi hazırlanmış. Sadece takımla değil, bütün seyircisiyle, şiddet olaylarıyla maça iyi hazırlanmışlar. Maalesef kötü şeyler. Biz sezon başından beri sadece futbol oynamaya çalışıyoruz. Bodrum’a gelen bütün takımlara en güzel misafirperverliğimizi gösterdik ama maalesef bugün burada bunu göremedik. O yüzden de üzgünüz. Yoksa tabii ki Çorum FK iyi bir takım. Belki de finalde galip gelip Süper Lig’e de çıkabilir ama bu şeyler üzücü. Futbol adına bugün maalesef çok olaylar yaşandı. İnşallah bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin