blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsunspor Başkanı Yıldırım, Avrupa ateşinin fitilini yaktı

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarlara seslenerek, “Haydi büyük Samsunspor taraftarı, tek yürek, tek ses olalım ve duysun Avrupa yaklaşmakta olan Samsun’un ayak seslerini” dedi.
Trendyol Üstün Lig’de oynadığı 18 maçta topladığı 36 puanla 3. sırada bulunan Samsunspor’de Lider Yüksel Yıldırım, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla kırmızı-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. ‘Kümede kalma’ parolası ile başlanan ligde başarılı bir grafik çizen kırmızı-beyazlılarda Lider Yıldırım da Avrupa kupalarına gönderme yaptı.
Avrupa için hazır olduklarını lisana getiren Yıldırım, “O sene neden bu sene olmasın ki? Artık biz hazırız, ya siz? Artık biz inandık, ya siz? Siz de hazırsanız ve inandıysanız o vakit Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nu ve deplasman tribünlerini her maçta dolduralım. Haydi Büyük Samsunspor Taraftarı, tek yürek, tek ses olalım ve duysun Avrupa yaklaşmakta olan Samsun’un ayak seslerini” sözlerini kullandı.
Başkan Yıldırım’ın paylaşımı kısa müddette dayanak görürken, binlerce etkileşim aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Festival değil geleneksel Hacet Bayramı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde klâsik Hacet Bayramı aktiflikleri, şenlikleri aratmadı. Yaklaşık 600 kilogram kavurma ve pilavın dağıtıldığı bayramda izdiham yaşandı.
Bolu’nun merkeze bağlı Yazılar köyünde klasik Hacet Bayramı ağır iştirakle kutlandı. Köy muhtarı Mehmet Akşit öncülüğünde gerçekleştirilen aktiflikte, 500 kilogram et ve 600 kilogram bulgur kullanılarak dev kazanlarda hazırlanan yemekler yüzlerce şahsa ikram edildi. Traktör kasalarına konularak köy meydanındaki çayırlık alanda dağıtılan pilavlar, tepsilerle vatandaşlara ulaştırıldı. Klasik bayram havasında geçen aktiflikte panayır alanı kuruldu. Dondurmacılardan tuhafiye tezgâhlarına, sebze-meyve satıcılarından çocuk cümbüşlerine kadar birçok ögeyle köy meydanı şenlendi. Vatandaşlar hem alışveriş yaptı hem de ikramlardan faydalandı. Cet sporumuz olan yağlı güreşlerde minik uzunluktan başpehlivana kadar birçok pehlivan er meydanına çıktı. Kıran kırana geçen karşılaşmalarda dereceye giren güreşçilere mükafatları takdim edildi.
Aşçı İmdat Akdede, "Sabah saat 04.30’da başlayıp 500 kilogram et ve 600 kilogram bulgur pişirdik. Yiyenlere afiyet olsun" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin