Reklam
Reklam

Samsun’daki heyelandan acı haber: Baba ve iki çocuğunun cesetlerine ulaşıldı

samsundaki heyelandan aci haber baba ve iki cocugunun cesetlerine ulasildi SRrV2U2m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da meydana gelen heyelanda göçük altında kalan baba ve 2 çocuğunun cansız vücutlarına ulaşıldı. Anne sağ olarak kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Olay, saat 23.20’de Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde Lovelet AVM yanındaki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, dağdan kopan toprak ve kaya modülleri akaryakıt istasyonunun oto yıkama kısmına düştü. Burada bulunan bir araba göçük altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ve sıhhat grubu sevk edildi. Takımlar, enkaz altındakileri sağ kurtarabilmek için vakte karşı yarış başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu anne Çiğdem Kaya yaralı olarak enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

İş makinelerinin takviyesiyle yapılan çalışmalarda evvel göçük altında kalan araca ulaşıldı. Araçta yapılan incelemede, baba Adem Kaya (36) ile çocukları Açelya (5) ve Alya Kaya’nın (7) hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cansız vücutlar araçtan çıkarılarak Samsun İsimli Tıp Küme Başkanlığına gönderildi.

Öte yandan Kaya ailesinin yaklaşık 1 yıl evvel İstanbul’dan Samsun’a taşındığı ve baba Adem Kaya’nın bir silah fabrikasında çalıştığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin