Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Kasım, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da yangın: Evde mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Samsun’da bir apartman dairesinde çıkan yangında 4’ü çocuk 7 kişi dumandan etkilendi. Evde mahsur kalanları itfaiye ekipleri kurtarırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangın, Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 katlı binanın 4. katındaki Yalçın K.’ye ait evde yangın çıktı. Olay, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Yangın yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.
Yangında ev sahibi Yalçın K. (50) ve kızı Buse K. (16) ile üst katta oturan Emre A., eşi Yasemin A. ile çocukları Ebrar (3), Eymen (8) ve Ecrin A. (2) dumandan etkilendi. Çocuklar itfaiye ekiplerinin kucaklarında ambulansa taşındı. 4’ü çocuk 7 kişi ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi ve Çocuk Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.
Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ocak, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı’da çay yatağında onlarca tavuk ölüsü bulundu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde çay yatağında onlarca tavuk ölüsüne rastlandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Çay içerisinde görülen telef olmuş tavuklar, bölgedeki vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu. Tavukların hangi nedenle telef olduğu ve kim ya da kimler tarafından çaya atıldığı henüz bilinmiyor. Bölgede hayvan otlatan vatandaşlar, ölü tavukların yaklaşık bir haftadır bölgede bulunduğunu ve sıcak havanın etkisiyle kötü koku yaymaya başladığını belirtti.
Konuyla ilgili İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin