Samsun’un İlkadım ilçesinde narkotik polisi tarafından uyuşturucu hapla yakalanan bir kişi adliyeye sevk edildi.
İlkadım ilçesinde, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Gayret ve Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen bir kişi yakalandı. Yapılan aramada A.S. (22) isimli şahsın üzerinde ve ikametinde 239 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan A.S., Narkotik Kabahatlerle Gayret Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusunun akabinde ’uyuşturucu husus ticareti’ cürmünden bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.


Samsun’da uyuşturucu hapla yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

