Samsun’da Tüketici Hakem Heyeti 6 bin 364 başvuruyu tüketicinin lehine sonuçlandırdı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
samsunda tuketici hakem heyeti 6 bin 364 basvuruyu tuketicinin lehine sonuclandirdi JVaVSzOD jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mart, 2024 12:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da Tüketici Hakem Heyeti 6 bin 364 başvuruyu tüketicinin lehine sonuçlandırdı

Samsun’da 2023 Yılında Tüketici Hakem Heyetlerine 13 bin 44 başvuru oldu. 12 bin 641 başvuru karara bağlanarak sonuçlandırıldı. Başvuruların 6 bin 364’i tüketici lehine sonuçlandırıldı.

Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu ve İl Tüketici Hakem Heyeti, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası etkinlikleri kapsamında Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti. Müdür Turpçu ve heyet üyeleri yapılan çalışmalar hakkında Orhan Tavlı’ya bilgi verdi. Samsun Valiliği tarafından paylaşılan bilgiye göre Samsun’da 1’i Ticaret İl Müdürlüğü’nde, 3’ü ilçe kaymakamlıklarında olmak üzere 4 Tüketici Hakem Heyeti bulunuyor. 2023 Yılında Tüketici Hakem Heyetlerine 13 bin 44 başvuru oldu. 12 bin 641 başvuru karara bağlanarak sonuçlandırıldı. Başvuruların 6 bin 364’i tüketici lehine sonuçlandırıldı. 1 Ocak ile 18 Mart 2024 tarihleri arasında ise Tüketici Hakem Heyetlerine 2 bin 594 başvuru oldu. 3 bin 25 başvuru karara bağlanarak sonuçlandırıldı. Başvuruların bin 537’si tüketici lehine sonuçlandırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
rektor kirisik almanyada karabuklulerle bir araya geldi PlcgvAaC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Kırışık Almanya’da Karabüklülerle bir araya geldi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Almanya’da Karabük-Yeniceliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek eğitim ve gençlik alanındaki iş birliği imkanlarını değerlendirdi.

Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık, Almanya’da faaliyet gösteren Karabük-Yeniceliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Dernek Başkanı Yalçın Yirmibeşoğlu, dernek yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi.

Görüşmelerde başta eğitim ve gençlik çalışmaları olmak üzere sivil toplum faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Yurt dışında yaşayan vatandaşlarla üniversite arasındaki bağların güçlendirilmesi ve eğitim ile kültür alanında geliştirilebilecek ortak çalışmalar ele alındı.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, yurt dışında yaşayan Karabüklülerle kurulan güçlü bağların önemine dikkat çekerek, sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülen iş birliklerinin ortak değerleri pekiştirdiğini ve toplumsal birlikteliği güçlendirdiğini ifade etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’a; Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Mustafa Polat, Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Murat Bulut, Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesinden İsa Avcı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Adnan Ucur eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin