Reklam
Reklam
samsunda silah ve muhimmat operasyonu bhGmjIar
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da silah ve mühimmat operasyonu

Samsun’da polis tarafından düzenlenen silah ve mühimmat operasyonunda tabanca ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü takımları, Tekkeköy ilçesinde bir adrese düzenledikleri operasyonda silah ve mühimmat ele geçirdi. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 741 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
USTMANSET KARABUK ALTIN 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
07 Mayıs, 2026 11:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük, Altın Mevduatında Türkiye’de İlk 10’da

Türkiye genelinde illerin toplam mevduatları içerisinde altının payını gösteren 2026 yılı 1. çeyrek verilerine göre, Karabük dikkat çeken iller arasında yer aldı.

Listede yüzde 33,8’lik oranla 8’inci sırada bulunan Karabük, vatandaşların tasarruf tercihlerinde altının önemli bir yer tuttuğunu ortaya koydu. Açıklanan verilere göre listenin zirvesinde yüzde 42,2 ile Rize yer alırken, onu Çankırı ve Malatya takip etti. Karabük ise birçok büyükşehri geride bırakarak ilk 10 il arasına girmeyi başardı.

Uzmanlar, ekonomik belirsizlik dönemlerinde vatandaşların güvenli liman olarak gördüğü altına yönelimin arttığını belirtirken, Karabük’te de geleneksel bir yatırım aracı olarak altının güçlü konumunu koruduğuna dikkat çekiyor.

2026 yılı 1. çeyrek verilerine göre mevduatında altın payı en yüksek olan iller şöyle sıralandı:

  1. Rize – %42,2
  2. Çankırı – %36,5
  3. Malatya – %36,2
  4. Kastamonu – %35,8
  5. Gümüşhane – %35,1
  6. Bayburt – %34,7
  7. Yozgat – %34,2
  8. Karabük – %33,8
  9. Bartın – %33,5
  10. Kırıkkale – %32,9
Bizi sosyal medyadan takip edin