Samsun’da sağanak yağış etkili oldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
samsunda saganak yagis etkili oldu u3eD1OtN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da sağanak yağış etkili oldu

Samsun’da tesirli olan sağanak yağmur, kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Samsun’da sonbahar tesirini uygunca hissettirmeye başladı. Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış, kenti tesiri altına aldı. Bilhassa merkez ilçelerde tesirli olan yağış hayatı olumsuz etkiledi. Önlemli olan birtakım vatandaşlar yağmurdan korunmak için şemsiyelerini açarken, kimileri ise poşet ve kartonlarla korunmaya çalıştı.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere nazaran bölge genelinde havanın aralıklarla yağış, kesimli ve çok bulutlu geçeceği kestirim ediliyor. Samsun’da ise havanın kesimli ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı ve yağışların mahallî olarak kuvvetli olacağı öğrenildi.

Samsun’da 4 günlük hava varsayımı ise şu halde:

Cumartesi günü 20 derece kesimli bulutlu, pazar günü 20 derece kesimli bulutlu, pazartesi 19 derece sağanak yağışlı, salı günü 19 derece sağanak yağışlı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
d100de otomobil bariyerlere carpti 3 yarali WzK5du7Z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

D100’de otomobil bariyerlere çarptı: 3 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı.

Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Sapaca köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Y.A. idaresindeki 34 NGK 942 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada, sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan S.Ö. ve 8 yaşındaki A.A.Ö. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin