Samsun’da kavgada 3 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı - Karabük Haber Postası
samsunda kavgada 3 kisi yaralandi 2 kisi tutuklandi 1VzXXJh5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kavgada 3 kişi yaralandı, 2 kişi tutuklandı

Samsun’da çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralanırken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Olay, Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kavgada 2 kişi bıçakla, 1 kişi ise darp sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Darp ve bıçakla yaralama olayına karışan B.T.(18) ve E.G.(20) polis tarafından gözaltına alındı. Recep Tokur Polis Merkezine teslim edilen ve olay sırasında kendisi de sağ elinden bıçakla yaralanan B.T. ile E.G., bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kişi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 23 nisan coskusu cocuklarin gosterileri ayakta alkislandi 4uZ65Cbn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 23 Nisan coşkusu: Çocukların gösterileri ayakta alkışlandı

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar tarafından coşkuyla kutlandı. Çocukların sahnelediği gösteriler vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Kastamonu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Merkez Spor Salonunda gerçekleştirilen törende çocuklar çeşitli gösteriler yaptı. Renkli görüntülere sahne olan törende, çocukların gösterileri vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı. Törende günün anlam ve önemine binaen konuşan Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Sevgili çocuklar; Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızın güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, geleceğimizi köklü kültürümüzden ilhamla güçlü bir şekilde kurmanız, bilime, teknolojiye, sanata ve spora gelecekte yön vermeniz, al bayrağımızı en yücelerde dalgalandırmanız en büyük arzumuzdur. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle sizleri, özgürce düşünen, inisiyatif alabilen, kendi toplumunun ve medeniyetimizin değerlerinden beslenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, akademik başarılarının yanı sıra, sporda, sanatta, bilim ve teknolojide yetenekli ve değerlerine bağlı gençler olarak yetiştirebilmektir. Böylece bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler ülkemizin sadece zenginliği değil, gücünün ve değişen potansiyelinin kaynağı olacaksınız” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, halkoyunları sahnelendi.

Törene Vali Meftun Dallı, Belediye Başkanı Hasan Baltacı, kurum, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin