blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da insan ticareti şebekesi çökertildi

Samsun’da insan ticareti ve fuhşa aracılık eden hata şebekesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü grupları, yabancı asıllı bayanları fuhşa zorlayan, internet üzerinden ilan vererek bu suça aracılık eden ve haksız çıkar sağlayan şüphelileri tespit edip takibe aldı. Titizlikle yürütülen çalışmaların akabinde Samsun ve Denizli’de eş vakitli operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.A. (34) isimli denetim kuralıyla hür bırakılırken, S.M.K. (45) ve D.B. (51) ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, insan ticareti ve fuhşa aracılık eden cürüm örgütlerine karşı uğraşın kararlılıkla sürdüğünü belirterek, hatalıların adalete teslim edilmesi için operasyonların devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Temmuz, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samanlıkta çıkan yangın 3 eve sıçradı

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde alevlere teslim olan samanlık küle döndü. Yangının sıçradığı 3 konutun yanmasını ise itfaiye takımları önledi.
Olay, Devrekani ilçe Elmalıtekke köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Necibe Coşar’a ilişkin samanlıkta bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyerek 3 meskene sıçrayan yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Devrekani Belediyesi’ne ilişkin itfaiye grupları sevk edildi. Kısa müddette olay yerine gelen itfaiye grupları yangını söndürmek için çalışma başlattı. Grupların müdahalesiyle alevlerin 3 konutu kullanılmaz hale getirmesi önlendi. Yangında konutlarda ufak çaplı hasar meydana gelirken, samanlık kullanılmaz hale geldi.
Ekiplerin soğutma çalışması sürerken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin