Reklam
Reklam
samsunda 26 ton kacak midye ele gecirildi MPLKwB2J
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Kasım, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 2,6 ton kaçak midye ele geçirildi

Samsun’da polis gruplarınca durdurulan bir kamyonette yasa dışı avlandığı belirlenen 2 ton 600 kilogram midye ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ile Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü takımlarının ortak çalışmasında, bir kamyonette yasa dışı avlandığı belirlenen 2 ton 600 kilo midye bulundu. Ele geçirilen midyeler, doğal hayat alanı olan denize geri bırakıldı.

Kaçak avlanmayla ilgili Su Ürünleri Kanunu kapsamında 37 bin 770 TL idari para cezası uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin