Reklam
Reklam
samsunda 110 bin uyusturucu hap ele gecirildi gjAwR89Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’da 110 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

Samsun polisi, vilayet dışından yüklü ölçüde uyuşturucu hap sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda 110 bin 600 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımlarınca yapılan uzun periyodik teknik ve fiziki takip sonucu, kuşkulu şahsın vilayet dışından Samsun’a yüklü ölçüde uyuşturucu unsur getireceği tespit edildi. Grupların düzenlediği operasyonla Havza ilçesinde takibe alınan araç kovalamaca sonucu durduruldu.

Araçta yapılan aramada bagaj kısmında koliler içinde 110 bin 600 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan S.A. (52) isimli şahıs, emniyetteki sorgusunun akabinde sevk edildiği isimli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte caddeler gece mesaisiyle yenileniyor qRXeelNg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te caddeler gece mesaisiyle yenileniyor

Karabük Belediyesince kent genelinde yürütülen asfalt ve modernizasyon çalışmaları kapsamında Albay Karaoğlanoğlu Caddesi’nde asfalt serimi ve New Jersey bariyer uygulaması gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri, araç trafiğinin aksamaması ve esnafın çalışmalarının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmaları gece saatlerinde sürdürdü. Gece boyunca devam eden mesainin ardından cadde, sabah saatlerinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Çalışmalar kapsamında yol güvenliğini artırmak amacıyla New Jersey bariyer sistemi uygulanırken, caddede asfalt yenileme çalışmaları da tamamlandı. Benzer uygulamaların Kıbrıs Şehitleri ve Menderes caddeleri başta olmak üzere kentin farklı noktalarında da yapılacağı bildirildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özkan Çetinkaya, ekiplerden bilgi aldı.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, kentte daha modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Gece boyunca sürdürülen çalışmalarla vatandaşların sabah saatlerinde daha güvenli ve düzenli yollarla karşılaşmasını amaçladıklarını ifade eden Çetinkaya, ana arterlerdeki modernizasyon çalışmalarının planlanan program dahilinde süreceğini kaydetti.

Öte yandan asfalt serimi öncesinde caddelerde içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilendiği, böylece altyapının da güçlendirildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin