blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun merkezli 7 ilde dolandırıcılık operasyonu: ’Polis ve savcıyız’ diyerek 3 milyon 732 bin TL’lik vurgun yaptılar

Samsun merkezli 7 vilayette düzenlenen operasyonda, kendilerini "polis ve savcıyız" diyerek 3 milyon 732 bin 298 lira dolandırıcılık yapan 8 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, nitelikli dolandırıcılık hatasına yönelik yürütülen çalışma kapsamında, telefonla irtibat kurdukları vatandaşlara kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak itimat sağlayan ve bu teknikle toplam 3 milyon 732 bin 298 TL haksız kar elde ettikleri tespit edilen 10 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Samsun merkezli Şanlıurfa, Hatay, Hakkari, Trabzon, Manisa, Muğla ve Bursa vilayetlerini kapsayan eş vakitli operasyonda, şüphelilerden 2’sinin cezaevinde olduğu tespit edildi. 8 kuşkulu ise adreslerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital gerece incelenmek üzere el konuldu. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Aralık, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Abant yolundaki kazada ağır yaralı genç, hastanede hayatını kaybetti

Bolu’da Abant yolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralanan genç, hastanede hayatını kaybetti. Düzce’den Bolu’ya gezmek için gelen gencin 1 hafta önce askerden geldiği öğrenildi.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Bolu merkeze bağlı Ömerler köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abant istikametine seyir halindeki 81 BZ 522 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 81 BH 744 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

1 hafta önce askerden geldi
Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Murat Can Eğlence, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Feci kazada yaşamını yitiren ve Düzce’den ziyaret için Abant Gölü Milli Parkı’na giden Eğlence’nin yaklaşık 1 hafta önce askerden geldiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin