Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Ağustos, 2023 14:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda 803 bin 358 yolcuya hizmet

Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda bu yıl 7 aylık periyotta 803 bin 358 yolcuya hizmet verildi, uçak trafiği 8 bin 251, yük trafiği ise 7 bin 608 ton olarak gerçekleşti.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Samsun-Çarşamba Havalimanı’nın 2023 yılı Temmuz ayına ilişkin hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Buna nazaran; Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda Temmuz ayında, iç sınır yolcu trafiği 112 bin 954, dış çizgi yolcu trafiği 26 bin 948 oldu. Böylelikle Temmuz’da toplam 139 bin 902 yolcuya hizmet verildi.
Temmuz ayında Samsun-Çarşamba Havalimanı’na iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç sınırlarda 1336, dış sınırlarda 191 olmak üzere toplamda 1527’ye ulaştı. Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise Temmuz ayında toplamda 1664 ton oldu.
7 aylık (Ocak-Temmuz) periyotta ise Samsun-Çarşamba Havalimanı’nda yolcu trafiği 803 bin 358, uçak trafiği 8 bin 251, yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 7 bin 608 ton olarak gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İş yerindeki kasayı kesip hırsızlık yapan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde girdikleri iş yerinde kasayı keserek içerisindeki paraları çalan 3 kişi, jandarma grupları tarafından Adana’da yakalandı.
Olay, 23 Eylül’de Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir iş yerinde meydana geldi. Gece saatlerinde iş yerine giren maskeli 4 şahıs, hırsızlık yaparak kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen Çorum Vilayet Jandarma Komutanlığı Cürüm Araştırma Timi’nin (JASAT) dedektifleri, olayı aydınlatmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İş yeri ve etrafındaki yüzlerce saatlik kamera kaydını titizlikle inceleyen takımlar, şüphelilerin kaçış güzergahını belirledi. Yapılan araştırmada, zanlıların farklı vilayetlerde de emsal hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Yürütülen koordineli çalışma sonucunda şüphelilerin Adana’da olduğu tespit edildi.
Adana’da düzenlenen operasyonla, olaya karışan 2 kuşkulu, cürümde kullandıkları araç ve cürüm eşyalarıyla birlikte yakalandı. Gözaltına alınan 2 kuşkulu, "nitelikli yağma" ve "hırsızlık" cürümlerinden çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Jandarma gruplarının olaya karışan öteki 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin