Şampiyon kulüplerin divan kurulları Trabzon’da bir araya geldi - Karabük Haber Postası
sampiyon kuluplerin divan kurullari trabzonda bir araya geldi AJVsON1U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Şampiyon kulüplerin divan kurulları Trabzon’da bir araya geldi

Harika Lig’de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan heyetleri, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda bir ortaya geldi.

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas ve Divan Başkanlık Kurulu Lideri Mahmut Ören’in mesken sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Beşiktaş Divan Kurulu Lideri Tevfik Yamantürk, Lider Vekili Fethi Hinginar ve Genel Sekreter Turgay Pirinç, Bursaspor Divan Kurulu Lideri Gökhan Tuzlacıoğlu, Lider Yardımcısı Haluk Hısımcıl ve Sekreter Suat Gençosman, Fenerbahçe Divan Kurulu Lider Vekili Hakkı Kurtuluş ve Genel Sekreter Levent Hataylı, Galatasaray Divan Kurulu Lideri Aykutalp Derkan, Lider Vekili Sonay Kale ve Genel Sekreter Yalçın Kaya ile RAMS Başakşehir Divan Kurulu Lideri Kağan Şahin katıldı.

Toplantının akabinde değerlendirmede bulunan Divan Başkanlık Kurulu Lideri Mahmut Ören, şu tabirleri kullandı:

“Divan konseyleri, kulüplerin kurumsal kimliğini ve temsil gücünü en üst seviyede yansıtan yapılardır. Üstün Lig’de şampiyonluk yaşamış kulüplerin divan liderleri olarak bir ortaya gelmemiz, artık klasik hale gelen bir birlikteliktir. Bu buluşmalar, Türk futbolunun daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması açısından son derece pahalıdır. Fikir alışverişinde bulunduğumuz bu toplantının hayli verimli geçtiğine inanıyorum. İştirak gösteren tüm divan liderlerine ve heyet üyelerine gönülden teşekkür ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 3
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Nisan, 2026 11:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 12 derslikli yeni ilkokulun inşaatı başladı

Karabük’te eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli bir yatırım daha hayata geçiriliyor. Karabük İl Özel İdaresi tarafından Kayabaşı Mahallesi’nde yapımına başlanan 12 derslikli ilkokul binasında çalışmalar hız kazandı.

Toplam 2 bin 900 metrekare inşaat alanına sahip olacak okulun oturum alanı 750 metrekare olarak planlandı. İhalesi Karabük İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen projenin kontrollük hizmetleri ise Karabük Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Projede şu an temel güçlendirme çalışmaları kapsamında fore kazık imalatı devam ediyor. Yetkililer, modern ve güvenli bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefleyen okulun, tamamlandığında bölgedeki eğitim kalitesine önemli katkı sağlayacağını belirtti.

Kayabaşı Mahallesi’nde yükselen yeni eğitim yuvasının, hem mahalle sakinleri hem de Karabük genelinde memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin