Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu baba ocağı Rize’de - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Temmuz, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu baba ocağı Rize’de

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bakan olduktan sonra Kahramanmaraş ziyaretinin ardından ikinci ziyaretini, baba ocağı Rize’ye gerçekleştirdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bir dizi ziyaret kapsamında baba ocağı Rize’ye geldi. Hava yoluyla Rize-Artvin Havalimanı’na inen Bakan Memişoğlu buradan karayolu ile Rize merkeze geldi. Atatürk Caddesi’nden başlayarak kentsel dönüşüm kapsamında yeni faaliyete giren Belediye Blokları’nı ziyaret eden Memişoğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yağmura aldırış etmeyen Bakan Memişoğlu, “Islanmayı özlemişim” diyerek ziyaretlerini ara vermeden sürdürdü. Daha sonra bir taksi durağında taksici esnafı ile bir araya gelen Memişoğlu durak üyeleri ile çay içerek sohbet etti. Memişoğlu’na Rize ziyaretinde Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe ve ilgili kurum amirleri eşlik etti. Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Memişoğlu, “Rize güzel bir şehir, özlemişiz. Islanmayı da Rizelileri de özlemişiz. Daha iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz. Şehir Hastanesi’nin inşaatı başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağlık hizmetinde daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alev topuna donen tirdan atlayarak kurtuldu tamirciden sikayetci oldu t1p3dMUt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alev topuna dönen tırdan atlayarak kurtuldu, tamirciden şikayetçi oldu

Samsun-Ankara kara yolunda seyir halindeki mobilya yüklü tırın çekicisi çıkan yangında küle döndü. Sürücü, alevlerin yükseldiğini fark edince kendini son anda araçtan atarak kurtulurken, kısa süre önce bakım yaptırdığı tamirci hakkında şikayetçi oldu.

Olay, 29 Nisan gecesi saat 01.10’da Samsun-Ankara yolu Tekeli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Azerbaycan uyruklu İbrahim Semed (61) idaresindeki 77 DR 315 plakalı çekici ve ona bağlı 99 ZX 475 plakalı mobilya yüklü yarı römork, Samsun’dan Kavak istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle ön kısmından yanmaya başladı. Yangını fark eden sürücü, aracı durdurarak kendini dışarı attı. Olayda yaralanan olmazken, alevler kısa sürede tüm aracı sardı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ancak tır tamamen yanarak geriye demir yığını kaldı.

Sürücü İbrahim Semed, aracında kısa süre önce bakım yaptırdığını belirterek, yangının elektrik aksamından kaynaklanmış olabileceğini öne sürdü. Aracın tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiğini ifade eden Semed, yaklaşık 2 milyon lira zararının olduğunu söyledi. Tır sürücüsü İbrahim Semed, yangından 4 saat önce Trabzon Köprübaşı’nda aracını tamir ettirdiğini belirterek, “Aracımda yangın çıkınca canımı zor kurtardım. Kendimi araçtan son anda dışarı attım. Pasaportum, telefonum her şeyim de araçla yandı. Tamirciden şikayetçiyim” dedi.

Bugün Samsun Adliyesine giden İbrahim Semed, olayla ilgili sorumlular hakkında “mala zarar verme” ve “öldürmeye teşebbüs” iddialarıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesi talebiyle suç duyurusunda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin