Safranbolu'da Park Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü - Karabük Haber Postası
fqqfqfqf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Aralık, 2025 10:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da Park Halindeki Otomobil Alev Topuna Döndü

 Karabük’ün Safranbolu ilçesinde park halindeyken alev topuna dönen bir otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay Emek Mahallesi Ihlamur Sokak’ta meydana geldi. Şevki Yılmaz’a ait 78 SL 095 plakalı otomobil park halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Alevleri fark eden vatandaşlar durumu Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm aracı sararken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Tamamen yanarak kullanılamaz hale gelen otomobildeki yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bafrada cokme riski tasiyan yapilar icin belediyenin daha ciddi onlemler almasi istendi rx6Rrjig
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bafra’da çökme riski taşıyan yapılar için belediyenin daha ciddi önlemler alması istendi

Samsun’un Bafra ilçesindeki çökme riski taşıyan iki müstakil tarihi yapı için belediye tarafından alınan önlemlerin yeterli olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, daha ciddi önlemler alınmasını istedi.

Gazipaşa Mahallesi Bakkal Sokak’taki yapılar, hem yoğun yaya hem de araç trafiğinin ortasında adeta tehlike saçıyor. Yapıların ’kültür varlığı’ statüsünde olması nedeniyle doğrudan müdahale edilemediğini dile getiren Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Öğreten, evlerden birinin çatısının tamamen çöktüğünü, diğerinde ise bacaların yıkıldığını ve dış cephe sıvalarının döküldüğünü ifade etti. Öğreten, ikinci yapıda ise üst katlarda belirgin çökme işaretlerinin görüldüğünü söyledi.

Bafra Belediyesi tarafından bölgeye geçici demir bariyerler yerleştirildiğini ancak bunun yeterli olmadığını belirten Öğreten, “Burası her an göçebilir durumda” diyerek uyarıda bulundu. Bakkal Sokak’ın okul güzergâhı olduğunu söyleyen Öğreten, sabah ve öğle saatlerinde yüzlerce öğrencinin bu güzergâhı kullandığını hatırlattı.

Mahalle sakinleri ise, belediyeden daha ciddi önlemler almasını talep etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin