Reklam
Reklam
c1222
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Eylül, 2025 11:51 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da Hüseyin Avni Cinozoğlu Anıldı

Şair ve avukat Hüseyin Avni Cinozoğlu, vefatının 10. yılında Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen programla anıldı.

Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte, şair-yazar Osman Günay ve doktoru Talat Bayburtluoğlu, araştırmacı-tarihçi Mehmet Kütükçüoğlu’nun moderatörlüğünde Cinozoğlu’na dair anılarını paylaştı.

Cemil Belder’in hazırladığı Cinozoğlu belgeselinden kesitlerin ilk kez gösterildiği programda, şairin yayımladığı dergiler, kitapları, yazıları ve kişisel eşyaları sergilendi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cinozoğlu’nun Safranbolu’nun kültür ve sanat hayatına katkılarını vurgulayarak, yeni imar bölgesinde bir caddeye adının verildiğini açıkladı. Köse, hazırlanan plaketi Cinozoğlu’nun kardeşi Yılmaz Akıncı’ya takdim etti.

Yoğun katılımın olduğu program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin