Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2017 06:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu Belediyesi Asfalta ara vermiyor

Asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Safranbolu Belediyesi Barış Mahallesinin ardından Esantepe Mahallesinde çalışmalara başladı. Asfalt sezonu öncesi 50 bin ton hedef belirleyen Safranbolu Belediyesi bu hedefe ulaşmak, Safranbolu’da asfaltlanmamış yok bırakmamak için çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı/Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Asfalt şantiye Amirliğimiz ekipleri çalışmalarına büyük bir özveri ile devam ediyor. Safranbolu bir Dünya Miras Kenti. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız her zaman söylediğimiz gibi bu güzel kente hizmetin en iyisini sunmak. Gelecek nesillere daha yaşanılır bir kent bırakmak” dedi. Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, Esentepe Mahallesindeki çalışmanın bir an evvel tamamlanıp ihtiyaç duyulan diğer mahalle, cadde ve sokaklarda çalışmalara devam edileceği bildirildi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin