Reklam
Reklam

Saadet Pikniği’nde Buluşma Günü

SP Genel Baskani Mahmut Arikan Karabuk
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
04 Ağustos, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Mahmut Arıkan, Karabüklülerle Safranbolu’da bir araya gelecek.

Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı’nın geleneksel hale getirdiği Saadet Pikniği için hazırlıklar tamamlandı. Bu yılki programa Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan da katılacak.

Safranbolu Kent Ormanı’nda 9 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte, vatandaşlar ve partililer keyifli bir gün geçirecek. Programda çocuklara özel etkinliklerin yanı sıra çeşitli yarışmalar, ikramlar ve sohbet bölümleri yer alacak.

Sanatçı Ammar Acarlıoğlu’nun da sahne alacağı organizasyon, saat 14.00’te başlayacak. Saadet Partisi Karabük İl Başkanlığı, etkinliğin farklı kesimlerden vatandaşları bir araya getirmeyi ve sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladığını belirtti.

İl Başkanı Aziz Gündoğdu, yaptığı davette tüm Karabüklüleri programa katılmaya çağırarak, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz bu güzel buluşmada tüm hemşehrilerimizi aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Etkinliğe ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla vatandaşlar için Safranbolu Misak-ı Milli Meydanı önünden ücretsiz servis imkanı sunulacağı açıklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin