karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
ruhsatsiz tabanca ile rastgele havaya ates acan sahis yakayi ele verdi YLxmBdcL jpg
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ruhsatsız tabanca ile rastgele havaya ateş açan şahıs yakayı ele verdi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde ruhsatsız tabanca ile rastgele havaya ateş açan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde, çevreyolu mevkiinden silah sesi geldiği yönünde yapılan ihbarı değerlendiren Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, rastgele havaya ateş açan şahsın bulunduğu aracın plakasını tespit etti. Yapılan araştırma neticesinde yakalanan araçta yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya takılı şarjör içinde 15 adet, kutu içinde de 85 adet olmak üzere toplam 100 adet fişek ele geçirildi. Çevreyolu mevkiinde yapılan incelemede ise 23 adet boş kovan bulundu.
Olayla ilgili yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
agaca takilan dronu tufekle dala ates ederek kurtardilar OiTKiihW
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Ağaca takılan dronu tüfekle dala ateş ederek kurtardılar

Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünde ağaca takılan dron, ilginç bir yöntemle kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre dron çekimi için Cebeli köyüne giden Soner Sungur ve Serkan Gedik, yanlarında götürdükleri dron ile deneme uçuşu yaptı. Bir süre havada kalan dron, köyde bulunan uzun bir kavak ağacının dallarına takılarak asılı kaldı.
Kavak ağacının en uç noktasına takılan dronu indirmek için her yolu deneyen ikili tüm çabalarına rağmen başarılı olamadı. Bunun üzerine farklı bir yöntem deneyen Soner Sungur, tüfekle dronun takılı olduğu ince dala ateş etti.
Yapılan atış sonucu dalın kırılmasıyla dron yere düşerek ağaçtan kurtarıldı. Saatler süren uğraşın ardından dron hasar almadan kurtarıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin