Rize Olimpik Yüzme Havuzu’nda klordan zehirlenen 3 çocuk taburcu oldu - Karabük Haber Postası
rize olimpik yuzme havuzunda klordan zehirlenen 3 cocuk taburcu oldu FUVlPmJ9 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize Olimpik Yüzme Havuzu’nda klordan zehirlenen 3 çocuk taburcu oldu

Rize’de Olimpik Yüzme Havuzu’nda klordan zehirlenerek hastaneye kaldırılan 3 çocuk taburcu oldu.

3 Temmuz Çarşamba günü merkeze bağlı İslampaşa Mahallesi’ndeki Rize Olimpik Yüzme Havuzu’nda çocuklar bulunduğu sırada havuzdaki kanallara klor döküldü ancak cihaz devreye girmeyince klor suya karışmadı. Yaşanan aksaklık nedeniyle havaya karışan klor kokusu nedeniyle o an havuzda olan D.D. (7), N.D.B. (8) ve E.S.D. (7) isimli 3 çocuk fenalaştı. Durumu fark eden yüzme eğitmeni, hemen çocukları havuzdan çıkararak duşa sokup, bedenlerinin klorla temasını önlemeye çalıştı. Ardından havuzun olduğu binanın dışına çıkarılan çocuklar, olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 3 çocuk, tedavileri tamamlanarak taburcu edildi.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “3 Temmuz 2024 Çarşamba günü Müdürlüğümüze bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’nda teknik bir sorun nedeniyle bir hadise cereyan ederek 3 çocuğumuz hastaneye kaldırılmış, İl Sağlık Müdürlüğümüzün gözetimi altında tedavi altına alınmıştı. Çok şükür 3 çocuğumuzun da sağlık durumu gayet iyi ve hastanedeki tedavileri tamamlanarak taburcu edildiler. Çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olması ise yüreğimize bir nebze olsun su serpti. Havuzdaki aksaklık ise hızlı bir şekilde giderilerek, o gün itibarıyla yeniden hizmete sokuldu. Sporcularımız ve velilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar. Rize bir spor şehridir ve başarılı sporcular yetişmeye devam edecektir. Bu tip bir üzücü hadisenin yeniden yaşanmaması için gerekli olan bütün önlemler alınarak, söz konusu aksaklık ve konuyla ilgili müdürlüğümüz tarafından geniş çapta bir çalışma başlatılmıştır. Ayrıca yine söz konusu olayla ilgili Rize Valiliğimiz ve Müdürlüğümüz tarafından soruşturma başlatılmıştır. Profesyonel eğitimcilerimiz ve eşsiz tesislerimiz ile sporun ve sporcunun dostu olan şehrimize yakışır hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tff 3 lig karabuk idman yurdu 3 artvin hopaspor 1 bBq3Lu2w
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 3 – Artvin Hopaspor: 1

TFF 3. Lig 3. Grup 27. haftasında Karabük İdman Yurdu, evinde karşılaştığı Artvin Hopaspor’u 3-1 mağlup etti.

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Kadir Demir, Ahmet Fındık, Şükrü Çavcı

Karabük İdman Yurdu: Haktan Şentürk, Mustafa Can Birol, Aslan Gök, Osman Boz (Caner Can Kaya dk. 90+4), Muhammed Semih Kocatürk, Mertcan Koç, Mustafa Yorulmaz, Seyit Ali Kahya (Mustafa Arda Akkaş dk. 74), Kaan Erdoğan (Mertcan Koç dk. 90+4), Barış Sungur (Mehmet Durgut dk. 74), Berkcan Cengiz (Ahmet Sezer dk. 86)

Artvin Hopaspor: Erdem Çakaltarla, Emre Erdem, Ercan Şirin, Eren Tunalı (Yunus Özdoğan dk. 82), Gürkan Furtun, Eren Paşahan (Bilal Musa Şentürk dk. 71), Selim Kayacı (Ömercan Öndaş dk. 82), Ender Aygören (Ensar Duman dk. 71), Alperen Gündoğdu (Metin Emre Karaal dk. 56), Metincan Cici, Gökberk Efe

Goller: Barış Sungur (dk. 29), Kaan Erdoğan (dk. 61 ve 90+3) (Karabük İdman Yurdu), Göksu Mutlu (dk. 1 k.k.) (Artvin Hopaspor)

Sarı kartlar: Mehmet Durgut (Karabük İdman Yurdu), Eren Tunalı, Selim Kayacı, Emre Erdem, Ercan Şirin (Artvin Hopaspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin