İnşaat Şirketi; konutları eksiklerle teslim etmiş, bina sakinleri yaşadıkları rahatsızlıkların giderilmesi için adım atılmasını bekliyor.
İnşaat sektöründe sık sık karşılaşılan bir durum olan yarım kalmış projeler, bu kez İstanbul'un merkezindeki bir konut projesinde yaşandı. İddialara göre, şehrin kalbindeki bu lüks konutların dış cephe işleri ve asansör montajları, inşaat şirketi tarafından tamamlanmadan bırakıldı.
Projenin müteahhit firması olan İnşaat, söz verilen teslim tarihlerine rağmen dış cephe işlerini ve asansör montajlarını tamamlamakta başarısız oldu. Binanın sakinleri ve çevredeki vatandaşlar, tamamlanmamış dış cephe detaylarından rahatsızlık duyduklarını ve asansörlerin çalışmadığını belirttiler.
Şirket yetkilileri ise konuya ilişkin açıklama yapmaktan kaçındı ve sorunların çözümü için ne zaman harekete geçecekleri konusunda net bir tarih vermediler. Bu durum, binanın değerini ve kullanımını olumsuz yönde etkileyerek, projenin tamamlanmamış görüntüsü nedeniyle olası alıcıları da etkiledi.
Konuyla ilgili olarak yetkililerden henüz resmi bir açıklama gelmezken, projenin tamamlanması için mahkeme süreçlerinin başlamış olabileceği belirtiliyor.
(Simge AYKAN)
Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’nda piknik yapan vatandaşlar, yanlarına kadar gelen sincabı elleriyle besledi.
Bolu’nun tabiat mükemmeli Gölcük Tabiat Parkı’na pikniğe giden bir küme vatandaş, yanlarına gelen sincapla keyifli anlar yaşadı. Piknik sırasında bir müddet etrafta dolaşan sincap, vatandaşların ilgisini çekti. Kuruyemişle beslenen sincap, uzun mühlet piknikçilerin yanında kalmaya devam etti. Ellerinden yiyecek alan şirin hayvanın o anları cep telefonuyla kaydedildi. İmgeler, kısa müddette toplumsal medyada büyük ilgi gördü.
faik
•kutlarım sizi böyle güzel haberler yaptıgınız için