Pikap ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: Sürücüler burnu bile kanamadan kurtuldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
pikap ile hafif ticari arac kafa kafaya carpisti suruculer burnu bile kanamadan kurtuldu sllseBaZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Pikap ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı: Sürücüler burnu bile kanamadan kurtuldu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde pikap ve hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen kazada sürücüler yara almadan kurtuldu.

Kaza, Cide ilçesi sahil yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K. idaresindeki 37 RC 303 plakalı hafif ticari araç ile B.Y. yönetimindeki 37 FC 373 plakalı pikap kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, sürücüler yara almadan kurtuldu. Sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından, kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Nisan, 2026 13:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da su tasarrufu farkındalık eğitimleri başladı

Safranbolu Belediyesi ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen “Su Tasarrufu Farkındalık Eğitimleri” projesi kapsamında, ilköğretim öğrencilerine yönelik bilinçlendirme çalışmaları başlatıldı.

Safranbolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından organize edilen projenin ilk durağı, Leyla Dizdar Kültür Merkezi oldu. Kent genelindeki 10 ilköğretim okulunu kapsayacak olan eğitim dizisinin ilk programına, Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu öğrencileri katıldı.

Programda, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Su Ürünleri Teknikeri Nilay Erçin Özdemir, öğrencilere suyun verimli kullanımı ve küresel su krizine karşı alınabilecek bireysel önlemler hakkında sunum yaptı. İnteraktif bir yöntemle gerçekleştirilen eğitimde, suyun her damlasının önemi vurgulanırken, çocukların günlük hayatta uygulayabileceği pratik tasarruf yöntemleri anlatıldı.

Eğitim programına Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emrah Kayaaltı, öğretmenler ve yaklaşık 350 öğrenci katılım sağladı.

Eğitimin ardından görüşlerini paylaşan öğrenciler ve öğretmenler programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öğrenciler, suyun verimli kullanılması konusundaki bilgileri eğlenceli aktivitelerle öğrendiklerini ve bu bilgileri evlerinde de uygulayacaklarını ifade ederken, öğretmenler, programın pedagojik açıdan oldukça başarılı geçtiğini, interaktif yapısı sayesinde çocukların derse aktif katılım sağladığını vurguladılar.

Programa katılan öğrencilere geleceğin su kahramanları olduklarını belirten belgeler takdim edilirken, Safranbolu Belediyesi, su tasarrufu farkındalık eğitimlerini belirlenen takvim doğrultusunda diğer okullarda da sürdürmeye devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin