Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2015 14:25 tarihinde yayınlandı
0

Patlayıcı Madde Yapımında Kullanılan Amonyum Nitrat Ele Geçirildi

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdukları bir araçta patlayıcı madde yapımında kullanılan amonyum nitrat ele geçirdi.
Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Emniyet Müdürlüğümüze bağlı KOM şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; Şüpheli bir araç Sanayi kavşağında durdurulmuş araç içerisinde N.K, E.A ve H.S isimli şahısların olduğu görülmüş, yapılan arama neticesinde 3088 gram“Patlayıcı Madde Yapımında Kullanılan Amonyum Nitrat” ele geçirilmiş olup, yakalanan şahısların sorgusunda, define işi ile uğraştıklarını ve Amonyum Nitrat maddesini de kazı sırasında kayaları patlatmak için kullandıklarını beyan etmişler, her üç şahıs hakkında da adli işlem yürütülmüştür.
İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasyada koy yolunda heyelan H3OhvVy2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasya’da köy yolunda heyelan

Amasya’da bir köy yolunda yağışlar sonrası heyelan meydana geldi. Yolun 200 metrelik kısmında oluşan heyelan sonrası köye alternatif yol açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Bayat köyü civarında son günlerde etkili olan yağışların etkisiyle yolda heyelan meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine Amasya İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Yolun çevredeki köylerle bağlantı yolu olduğunu belirten Bayat köyü Muhtarı Sefer Sağlam, heyelan tehlikesinin devam etmesi üzerine daha güvenli bir alanda alternatif yol açıldığını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin