Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Nisan, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
0

Paralel Yapı Operasyonunda 2 Tutuklama

Karabük merkezli 4 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik yapılan operasyonda, adliyeye sevk edilen 15 kişiden ikisi tutuklandı, 13’ü adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY’ye yönelik Karabük merkezli yapılan operasyon kapsamında Karabük, İstanbul, Kocaeli ve Zonguldak’tan gözaltına alınan Sadık B., Mehmet K., Mustafa D., Murat Y., Murat T., Murat Ç., Mustafa K., Beytullah Ç., Harun Ş., Bilal G., Tamer A., Suat A., ve M. Abdulcabbar E., Ahmet R.ve Nuri Y.’nin sabaha saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.
Savcılıkça ifadeleri alınan şahıslardan 9’unun tutuklama, 6’sının ise adli kontrollü serbest bırakılması istemi ile mahkemeye sevk edildi.
Mahkemece Fethullahçı Terör Örgütü’ne üye olmak ve finansal kaynak sağlamak suçlamalarından dolayı Beytullah Ç. ve Bilal G. tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderilirken, diğer 13 kişi ise adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
eee
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2026 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de aç kalan çakal yerleşim yerine indi

Yenice ilçesinde aç kalan bir çakal, yerleşim yerine yakın bir bölgede yiyecek ararken görüntülendi.

Olay, ilçeye bağlı Değirmenyanı köyünde meydana geldi. Alagözler ile Kadıoğlu Mahallesi arasındaki Kapan Boğazı mevkisinde görülen çakalın, yiyecek aradığı anlar vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Bölgede zaman zaman yaban hayvanlarının yerleşim alanlarına indiği belirtilirken, geçtiğimiz günlerde aç kalan kurtların bir manda yavrusunu telef ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin