Reklam
Reklam
papara park cevresi ve altindaki dukkanlarin kullanim hakki trabzonspora tahsis edildi av5JrmkC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Papara Park çevresi ve altındaki dükkanların kullanım hakkı Trabzonspor’a tahsis edildi

Şenol Güneş Spor Kompleksi içerisinde yer alan stadyum altı ve etrafındaki dükkanların kullanım haklarının Trabzonspor’a tahsisini kapsayan protokol, Papara Park’ta düzenlenen merasimle imzalandı.

Akyazı Yerleşkesi için düzenlenen törene Trabzonspor Kulübü Lideri Ertuğrul Doğan, Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç ile Trabzon Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Lokman Arıcıoğlu katıldı. Merasimde açılış konuşmasını yapan Lider Ertuğrul Doğan, imzalanan protokolün Trabzonspor için çok kıymetli bir kazanım olduğunu vurgulayarak, “Trabzonsporumuz için çok değerli bir günü yaşıyoruz. Şenol Güneş Spor Kompleksi olarak anılan lakin uzun müddettir kulübümüze kazandırılamayan ve kiralama süreci tamamlanamayan tesisleri nihayet Trabzonsporumuza kazandırmış bulunuyoruz. Stadyumun alt kısmında yer alan iş yerleri ve etrafındaki alanlar uzun vakittir atıl durumdaydı. Bu bölgeleri hem Trabzonspor’umuza hem de Trabzon halkına hizmet edecek, ekonomik paha sağlayacak projelerle değerlendireceğiz. Ayrıyeten, stadyumun yan tarafında bulunan yaklaşık 105 dönümlük arazinin tamamının tahsisini de kulübümüze kazandırdık. Buradaki temel gayemiz, bu alanları kalıcı ’gelir getirecek’ projelerle kulübümüze yıllık 15-20 milyon Euro aralığında katkı sağlamak. Bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç ve Mustafa Şen’e, Trabzon Büyükşehir Belediye Liderimiz Ahmet Metin Genç’e, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’na başka ayrı teşekkür ediyorum. Nitekim herkesin büyük emeği ve uğraşı oldu. Kulübümüz ismine son derece değerli bir kazanım olduğunu düşünüyor, topluluğumuz ismine emeği geçen herkese bir sefer daha şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu ise, “Cumhurbaşkanımızın kentimizi ziyaretleri sırasında gündeme getirdiğimiz ve kendilerine arz ettiğimiz; Spor Bakanımız ile Trabzonspor Kulübü Liderimiz Ertuğrul Doğan’ın da hazır bulunduğu bir ortamda, Akyazı’daki spor kompleksinin kulübümüze uzun vadeli tahsisi ile etrafındaki tüm alanların Trabzonspor’un tasarrufuna verilmesi istikametinde değerli bir adım atılmıştır. Bu gelişme, kulübümüz açısından son derece değerli bir kademeyi temsil etmektedir. İnşallah bu alanlar ekonomik manada kulübümüze büyük katkılar sağlayacaktır. Gayemiz, burayı sırf maç günlerinde değil, yılın 365 günü yaşayan ve kentimize kıymet katan bir ömür alanına dönüştürmektir” diye konuştu.

Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ise tesislerin kullanımının kulübümüze tahsis edilmesinin çok kıymetli bir adım olduğunu belirterek, “Stadyumun etrafındaki alanlar ile stadyumun altındaki ömür alanları ve dükkanların kullanım hakkı Trabzonsporumuza ilişkin değildi. Bu açıdan bakıldığında, tesislerin tamamının uzun periyodik olarak Trabzonspor’un kullanımına tahsis edilmesi son derece kıymetli bir adımdır. Trabzonsporumuzun, buraya çok değerli markaları kazandırarak Şenol Güneş Spor Kompleksi’ni bir hayat merkezi haline getireceğine olan inancımız tamdır. Bu vizyon doğrultusunda attığımız adımın kulübümüze ve kentimize güzel olmasını diliyor, sürece katkı sunan herkese başka ayrı teşekkür ediyorum” kelamlarına yer verdi.

Son olarak kelam alan Trabzon Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Lokman Arıcıoğlu da duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin Trabzonsporumuza kazandırılmasından ötürü büyük bir memnunluk yaşıyoruz. Kompleks bünyesinde yer alan 16 dükkan ve tüm müştemilatın, hem kentimize hem de kulübümüze değerli hizmetler sunacağına inanıyorum. Birebir vakitte bu alanların kulübümüze önemli bir ekonomik gelir sağlayacağı kanaatindeyim. Bu sürecin bir kesimi olmaktan ötürü kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu türlü manalı bir gelişmeyi bizlere nasip ettiği için Rabbime şükrediyor; başta devlet büyüklerimiz olmak üzere, emeği geçen tüm pahalı isimlere ve sayın vekillerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu kıymetli adımın kulübümüze güzel ve uğurlu olmasını diliyorum” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin