Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Eylül, 2023 16:24 tarihinde yayınlandı
0

Palet dükkanında çıkan yangının dumanları gökyüzünü sardı

Bolu’nun Aşağı Soku Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir palet dükkanında gece saatlerinde çıkan yangın panik oluşturdu. İtfaiye takımlarının erken müdahalesi ile alevler denetim altına alındı.

Yangın, Aşağı Soku Mahallesi’nde İzzet Baysal Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, endüstrinin üst kısmında bulunan palet dükkanında şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sanayi içerisindeki yoldan geçen vatandaşlar ve sanayi içerisindeki güvenlik vazifelileri iş yerinden çıkan dumanları fark etti. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye grupları sevk edildi. Tahta palet dükkanında çıkan yangın kısa müddet içerisinde büyüdü. Dükkan içerisinde alev alev yanan paletlere müdahale etmek için itfaiye grupları tarafından dükkanın kapısını açıldı. Yangında çıkan dumanlar gökyüzünü sardı. İtfaiye takımları tarafından müdahale edilen yangın kısa mühlet içerisinde denetim altına alındı. Meydana gelen yangında dükkanda maddi hasar meydana gelirken, tahta paletler küle döndü.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin