Özlü, Düzcesporlu futbolculardan 5 galibiyet istedi - Karabük Haber Postası
ozlu duzcesporlu futbolculardan 5 galibiyet istedi Ozma8p5e jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Özlü, Düzcesporlu futbolculardan 5 galibiyet istedi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın büyük desteği ile Düzcespor’un finansal sorunlarını çözüme kavuşturduklarını müjdeleyerek, “Düzcespor’un önümüzdeki dönemde başarılı olması için gereken mali kaynak oluşturuldu” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, TFF 2. Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Düzcespor’un Şıralık Tesisleri’ni ziyaret etti. Teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelen Başkan Faruk Özlü, Çarşamba (3 Nisan 2024) günü Menemen Spor’la oynanacak maçı izleyeceğini söyledi. Düzcespor ile ilgili yapılabilecekleri istişare etmek maksadıyla Fenerbahçe’nin Eski Başkanı Aziz Yıldırım’ı Düzce’ye davet ettiğini ifade eden Özlü, “Aziz (Yıldırım) bey benim eski bir dostumdur davet ettim, Düzce’ye geldi. Bir akşam iftar yemeğinde beraber olduk. Kendisiyle konuştuk, tartıştık. Para sıkıntımız olmayacak. Bunu böyle bilin” dedi. Futbolculardan son kalan 5 maçtan galibiyetle ayrılmalarını isteyen Özlü, başarılar diledi.

“Sadece bu yıl 20 milyon liraya yakın kaynak sağladım”

Sadece bu yıl Düzcespor’a iş adamlarından yaklaşık 20 milyon lira kaynak sağladığını ifade eden Özlü, “Düzcespor’un daha iyi olması için, elimden gelen bütün gayreti sarf ettiğimin ve imkanları sağladığımın şahidi kayyum heyetidir” dedi.

Fenerbahçe’nin eski Başkanlarından Aziz Yıldırım’ın katılımı ile yaptıkları toplantının detaylarını da paylaşan Özlü, “Valimiz, Başsavcımız, Emniyet Müdürümüz, jandarma komutanımızın da olduğu bir toplantı yaptık. Bu toplantıda bazı iş adamları da vardı. Aziz Yıldırım ‘Arkadaşlar bu işi sadece Faruk Özlü’ye bırakmayın. Bu işin çözümü, şehrin bütün unsurları ile bu takıma sahip çıkmasından geçiyor. Düzce’ye karşı benim bir zafiyetim var’ dedi ve yardım yapacağını söyledi. İki işadamı daha yardım yapacağını söyledi. O akşam 250 bin dolarlık bir bütçe çıktı. Düzcespor’un önümüzdeki dönemde başarılı olması için gereken mali kaynak oluşturulmuş oldu” ifadelerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fqfqfqf
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

SoGreen ve 2026 kalkınma programı Karabük’te anlatıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle “Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman ve 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak destek mekanizmaları ve yatırım fırsatları hakkında katılımcılara kapsamlı bilgi verildi. 2026 yılı için güncellenen yatırım başlıkları ve başvuru süreçlerine ilişkin genel çerçevenin sunulduğu etkinlikte, programın sağladığı teşvik unsurları, başvuru koşulları ve Karabük özelinde öne çıkan yatırım alanları da özetlendi.

BAKKA Yenilik ve Rekabetçilik Birimi yetkilisi Alper Erenler tarafından yapılan sunumda ise Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman Programı detaylandırıldı. Programın amacı ve öncelikleri ile yararlanabilecek ve yararlanamayacak sektörler paylaşılırken, son başvuru tarihinin 8 Mayıs 2026 olduğu belirtildi. Desteklenecek sektörler arasında imalat, turizm ve bitkisel üretim alanlarının yer aldığı ifade edildi.

Ayrıca 2026 Yılı Fizibilite Desteği Programı hakkında da bilgilendirme yapıldı. Programın amacı, başvuru yapabilecek kurum ve kuruluşlar ile öncelikli destek alanlarına ilişkin temel başlıklar katılımcılarla paylaşıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katılım sağlayan tüm kurum ve sektör temsilcileri ile BAKKA yetkililerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin