karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
ozel cocuklarla hem oynadilar hem misir ikram ettiler ndiTSVD8 jpg
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Haziran, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Özel çocuklarla hem oynadılar hem mısır ikram ettiler

Karabük’te esnaflık yapan 25 yaşındaki Yasin Yassıçayır, arkadaşları ile birlikte geldiği Zonguldak’ta özel eğitim öğrencileriyle hem eğlendi hem de mısır ikram etti. Yassıçayır, 81 ili gezip özel eğitim öğrencileriyle buluşup mısır ikram etmeyi hedeflediğini söyledi.
Yenimahalle’de rehabilitasyon merkezinde özel eğitimli çocuklar ile bir araya gelen Yasin Yassıçayır, önce okul bahçesinde dans etti ardından da mısır ikram etti. Safranbolu, Karabük ve Kastamonu’nun ardından Zonguldak’ta projesini devam ettirdiğini ifade eden Yassıçayır’ın arkadaşları ile birlikte hazırladığı sosyal sorumluluk projesi çocuklar tarafından da ilgi gördü. Mısır kostümü giyen genci gören çocuklar müzik eşliğinde oynadı.
Müzik eşliğinde dans eden çocuklar doyasıya eğlendi. Unutulmaz anlar yaşayan çocuklara eğlencenin sonunda mısır ikram edildi. 81 ili gezerek çocuklara mısır dağıtıp eğlendirmeyi hedeflediğini aktaran Yassıçayır, "Mısır tezgahım var. Elde ettiğim gelirle şehir şehir gezerek çocuklara mısır dağıtıyorum. Hem çocukları eğlendiriyorum. Hem de mısır ikram ediyorum. Üçüncü şehir olan Zonguldak’a geldim. Hem onlarla oynadık hem de mısır ikram ettik. İnşallah 81 ili gezip çocukları hem eğlendirip hem de mısır ikramında bulunacağım" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
vinc kiralayarak 1 milyon tllik kablo caldilar ssyrjzwS
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 12:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Vinç kiralayarak 1 milyon TL’lik kablo çaldılar

Artvin’in Arhavi ilçesinde yaklaşık 1 milyon TL değerindeki 300 metre uzunluğundaki bakır gerilim hattı kablosunu vinç kiralayarak direklerden kesip çalan 2 şüpheli polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Arhavi ilçesine bağlı Yukarı Hacılar Mahallesi Ciha Kalesi civarında bulunan ormanlık alanda kablo hırsızlığı yapıldığı ihbarı üzerine ekipler bölgeye sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede, 300 metre uzunluğundaki bakır gerilim hattı kablosunun direklerden kesilerek çalındığı belirlendi.
Yaklaşık 1 milyon TL değerindeki kablonun çalınmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucu hırsızlığı Ü.U. ve E.K. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.
Şüphelilerin kabloyu kesip almak için vinç kiraladıkları ve vinç kullanarak kabloları direklerden indirdikleri belirlendi. Polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin