Reklam
Reklam

Oturduğu sandalyeden düşerek hayatını kaybetti

oturdugu sandalyeden duserek hayatini kaybetti rT3D3jWZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’ın Ulus ilçesi kapalı pazar yerinde sandalyedeki oturan bir kişi, düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye nazaran Ulus ilçesi kapalı pazar yerinde akşam saatlerinde sandalyede oturan Erdoğan Pamuk isimli vatandaş, apansız yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden sıhhat grupları, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Alkollü olduğu ileri sürülen şahsın birinci belirlemelere nazaran kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

Pamuk, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtulamadı. Pamuk’un cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. 56 yaşındaki Erdoğan Pamuk’un, Ulus’un Dodurga köyünde yaşadığı ve 3 çocuğu bulunduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin