blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Haziran, 2024 09:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

Karabük'te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza Bulak kavşağında meydana geldi. E.T. idaresindeki 78 MA 0539 plakalı motosiklet Bulak Kavşağı'nda ışıklardan 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Cadde'ye dönmek istediği esnada F.K. idaresindeki 78 AR 652 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu olarak bulunan E.E.Ç. hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bartın’da yoldan çıkan otomobil devrildi: 3 yaralı

Bartın’da yağmur nedeniyle ıslanan yolda denetimden çıkan araba devrildi. Feci kazada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Bartın- Zonguldak karayolunda
seyir eden ve şoförü öğrenilemeyen otomobil, Akmanlar Köyü yakınlarında yoldan çıktı. Şoförünün yağış nedeniyle ıslanan yolda denetimini kaybettiği araba, yol kenarında devrildi.
Feci kazada araç içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.
Kazanın akabinde olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yaralılar Bartın Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınırken,, aracın kaldırılmasının akabinde trafiğin denetimli sağlandığı yolda ulaşım olağana döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin