Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Kasım, 2022 10:35 tarihinde yayınlandı
0

Otomobil Site Bahçesine Düştü

Safranbolu ilçesinde bir otomobilin, sürücüsünün kontrolünden çıkarak 3 metre yükseklikten sitenin bahçesine düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada sürücü anne ile yanında bulunan iki çocuğu hafif şekilde yaralandı.
Kaza, Esentepe Mahallesi Kırçiçeği Sokak’ta meydana geldi. Y.Z. idaresindeki 06 BK 0550 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir sitenin bahçesine düştü.
Yaklaşık 3 metre yükseklikten bahçeye düşen otomobil ters dönerken sürücü ile birlikte bulunan çocukları M.M.Z. ve İ.T.Z. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sitenin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedilen kazadaki otomobil vinç yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Görüntülerde ters dönen otomobildeki yaralıların kurtulduğu anlar yer alıyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin