Reklam
Reklam

OSB Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ocak, 2019 14:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Özçelik, Cenk Gedikoğlu ve Muharrem Yunus Çelik ile OSB Müdürü Alper Tolga Saka katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü OSB Yönetim Kurulu Toplantısının ardından Vali Fuat Gürel, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bazı firmalar ziyaret etti.

Yerlikaya Çelik Konstrüksiyon Yapı ve Vinç Sanayi Fabrikasını ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulunan Vali Gürel, Fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yerlikaya ve Mustafa Ünal’dan fabrikada üretilen ürünler hakkında bilgiler aldı.

Akort Ortopedik Ayak Bakım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.’yi de ziyaret eden Vali Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Coşkun ve Şirket Müdürü Celal Tokatlı ile fabrikada incelemelerde bulunarak her türlü kadın, erkek ve çocuk ayakkabıların iç tabanları, botların, çizmelerin ana mamül ve yardımcı malzemelerinin üretimi hakkında bilgiler aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin