karabuk
İmsak 05:48
Güneş 07:13
Öğle 13:06
İkindi 16:16
Akşam 18:50
Yatsı 20:09
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
ORRRRRRRR jpg
Ramazan Öztürk tarafından
07 Haziran, 2024 11:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ormana Ektikleri Keneviri Sularken Yakalandılar

Karabük’te Jandarma ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda ormanlık alanda ektikleri kenevirleri sularken 2 kişi suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir ihbar sonucu Safranbolu ilçesinde 2 şahsın ormanlık araziye kenevir bitkisi ektikleri bilgisine ulaştı. Bunun üzerine bölgeyi ablukaya alarak gözetleme yapan ekipler ormanlık arazi içinde ettikleri kenevir bitkilerini sulama ve gübreleme yaptıkları esnada 2 şüpheliyi suçüstü yakalayarak gözaltına alınıldı. Öte yandan ekipler yaptıkları operasyonla boyları 45-50 santimi bulan 20 kök kenevir bitkisi ile birlikte su bidonları ve yaklaşık 500 gr ağırlığındaki gübreye el koydu. Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği belirtildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
cecececece
Asuman Doğan tarafından
04 Mart, 2026 17:04 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

CHP’den Atatürk’e Hakarete Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanlığı, Sağlık-Sen Karabük Şubesi yöneticilerinden N… Ç…'nin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik hakaret içerikli paylaşımına tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada; "Sağlık-Sen Karabük Şubesi yöneticilerinden N… Ç… tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik sarf edilen ifadeleri esefle ve şiddetle kınıyoruz.

Hakkında “İslam düşmanı” gibi asılsız, tarihsel gerçeklerden uzak ve toplumun bir kesimini kışkırtmaya yönelik ifadeler kullanmak; yalnızca siyasi bir görüş beyanı değil, aynı zamanda Cumhuriyet’in kurucu değerlerine ve milletimizin ortak hafızasına yönelik açık bir saldırıdır.

Kamu sorumluluğu taşıyan bir sendika yöneticisinin bu tür ayrıştırıcı ve provoke edici ifadeler kullanması kabul edilemez. Bu söylemler, toplumsal barışı zedelemekte ve anayasal düzene yönelik bilinçli bir itibarsızlaştırma çabasını çağrıştırmaktadır.

Türk Ceza Kanunu’nun 5816 sayılı “Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmesi gereken bu sözlerle ilgili olarak başlatılan hukuki süreçin takipçisi olduğumuzu bildiririz.
Karabük İl Başkanlığı olarak; Cumhuriyetimizin kurucusuna, anayasal düzene ve laiklik ilkesine yönelen her türlü saldırının karşısında olduğumuzu, hukukun üstünlüğü çerçevesinde sonuna kadar mücadele edeceğimizi açıkça beyan ediyoruz.

Hiç kimse Cumhuriyetimizin kurucusuna hakaret etme cüretini kendinde göremez. Türkiye Cumhuriyeti sahipsiz değildir." ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin