Reklam
Reklam
orman urunleri fabrikasindaki yangina erken mudahale faciayi onledi MT9LFfIj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
0

Orman ürünleri fabrikasındaki yangına erken müdahale faciayı önledi

Bolu’da orman eserleri fabrikasının bir kısmında çıkan baca yangını erken müdahaleyle söndürüldü.

Yangın, Seyit Mahallesi Mudurnu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren orman eserleri fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, fabrikanın bir kısmında baca yangını çıktı. Bacanın çok ısınması sonucunda çatının bir kısmı yanmaya başladı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye grupları sevk edildi. Grupların çalışmaları sonucu yangın denetim altına alınarak söndürülürken, erken müdahale sayesinde beklenen facianın önüne geçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin