Reklam
Reklam
ordudaki kuyumcu soygunu kamerada mBVTXw5m
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Kasım, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Ordu’daki kuyumcu soygunu kamerada

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir kuyumcuda meydana gelen ve yaklaşık 5 kilo altının gasp edildiği soygun anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Reşadiye Caddesi üzerinde bulunan Yılmaz Kuyumculuk’ta dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere nazaran, silahlı ve kasklı bir kişi, Yılmaz Şerbetçi’ye ilişkin kuyumcuya girerek çalışanı silahla tehdit etti. Soyguncu, yanındaki çantayı uzatarak altınların içine doldurulmasını istedi. Altınları aldıktan sonra çalışanı ellerinden ve ayaklarından iple bağlayan kuşkulu, dükkândan süratle uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis grupları geniş çaplı çalışma başlatırken, kasklı zanlının bugün saat 10.00 prestijiyle şimdi yakalanamadığı öğrenildi.

Soygun anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Manzaralarda zanlının dükkana girişi, altınların çantaya doldurulması ve çalışanın bağlanması net bir biçimde görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsun sehir hastanesi kavsaginda yine kaza 2 yarali q9a7PElP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda yine kaza: 2 yaralı

Samsun’da sık sık trafik kazalarının yaşandığı Şehir Hastanesi Kavşağı’nda iki otomobilin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı.

Kaza, Canik ilçesi 200 Evler Mahallesi’nde bulunan Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 55 AJH 172 plakalı otomobil ile 55 ADU 905 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki aracın sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Samsun Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin