Reklam
Reklam

ÖLÜM YOLU CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR

fq2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Mart, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0

Yıllardır ‘Ölüm Yolu’ olarak anılan ama bir türlü önlem alınmayan Karabük-Yenice karayolu Pirinçlik mevkiinde meydana gelen feci kazada, aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken, aralarında bir çocuğun da bulunduğu 4 kişi ağır yaralandı.

Karabük’te sık sık kazalarla gündeme gelen Karabük–Yenice karayolu bir kez daha can aldı. Pirinçlik mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Vatandaşların yıllardır “ölüm yolu” olarak nitelendirdiği tek şeritli karayolunda kazaların ardı arkası kesilmiyor

Edinilen bilgilere göre, Hasan K. (59) idaresindeki 67 ADM 826 plakalı kamyon, Karabük istikametinden seyir halindeyken Gökhan Moğulkoç (49) yönetimindeki 78 BE 107 plakalı otomobille çarpıştı. Pirinçlik mevkiinde meydana gelen kazada çarpışmanın etkisiyle otomobil adeta kağıt gibi ezildi. Araçta bulunan 6 kişi araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin uzun süren çalışması sonucu araçtan çıkarılan yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Gökhan Moğulkoç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Aynı araçta bulunan ve durumu ağır olan Fatma Moğulkoç (45) da yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan İbrahim M. (75), Furkan Kaan M. (5) ve Remziye M.’nin (74) ise hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Her geçen gün artan trafik yoğunluğuna rağmen hala tek şeritli olarak hizmet veren Karabük–Yenice karayolu, sürücüler için adeta kabusa dönüşmüş durumda. Vatandaşlar  sık sık yaşanan kazalara dikkat çekerek yolun bir an önce duble yola dönüştürülmesini istiyor.

Vatandaşlar, “Bu yol artık yoğun trafiği kaldırmıyor. Sürücü hataları da var ancak asıl sorumluluk yetkililerde. Kaç can daha gidecek? Bu yol bir an önce genişletilmeli ve gerekli güvenlik önlemleri alınmalı” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Son yaşanan bu acı kaza, Karabük–Yenice karayolundaki yol güvenliği tartışmalarını bir kez daha gündeme taşırken, gözler yetkililerin atacağı adımlara çevrildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Tosya’da güreş sahasını yenileme çalışmaları sürüyor

tosyada gures sahasini yenileme calismalari suruyor qUTs5Wrv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde güreş sahasının modern, konforlu ve işlevsel hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor.

Ata sporu güreşin önemli merkezlerinden biri olan Tosya ilçesinde yürütülen proje kapsamında çalışmalar devam ediyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Proje çerçevesinde 180 metrekare kullanım alanına sahip 2 katlı sosyal tesis ile 240 metrekare büyüklüğünde ve 225 seyirci kapasiteli protokol tribünü inşa ediliyor. Sosyal tesisin zemin katında 14 duş, 10 tuvalet ve 35 metrekare soyunma odası yer alırken, üst katında sporcular ve misafirler için dinlenme salonu bulunacak. Protokol tribününün bodrum katında ise 9 tuvalet ve çay ocağı yer alacak.

Sporcuların ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği projeyle birlikte vatandaşların da müsabakaları daha konforlu bir ortamda izleyebilmesi amaçlanıyor.

Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalarla güreş sahasının Tosya’ya yakışır modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin