Oleksandr Zubkov, Trabzonspor’un 192. yabancısı oldu

Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk grubundan transfer ettiği Oleksandr Zubkov, bordo-mavili kulübün bugüne kadar transfer ettiği 192. yabancı oyuncu oldu.
Trabzonspor, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk ekibinden transfer ettiği Danylo Sikan’ın akabinde yeniden birebir ekipten Oleksandr Zubkov’un transferini de gerçekleştirdi. Bordo-mavili kulübün 58 yıllık tarihinde Zubkov, 192. yabancı oyuncusu oldu.
Bugüne dek 54 farklı ülke vatandaşının forma giydiği Trabzonspor’da en fazla forma giyen yabancı oyuncular Brezilyalı oldu. Bu ülkeden 18 oyuncu transfer eden bordo-mavililer Belçika, Slovakya ve Polonya’dan da 8’er oyuncu transferi gerçekleştirdi. Karadeniz temsilcisinde ayrıyeten 7 Hırvatistan, Fildişi Kıyısı, Gana, Gürcistan, Nijerya ve Yugoslavya’dan ise 6’şar oyuncu forma giydi.

7. Ukraynalı oyuncu
Trabzonspor, Oleksandr Zubkov transferi ile birlikte 7. defa Ukraynalı oyuncuyla kontrat imzaladı. Bordo-mavililer daha evvel Sergiy Gusev, Yuriy Kalitvintsev, Yuriy Shelepnytskyi, Viktor Gryshko, Arseniy Batagov ve Danylo Sikan ile kontrat yaptı.
Bordo-mavili grubun mevcut takımında şu anda Arseniy Batagov, Danylo Sikan ve Zubkov olmak üzere 3 Ukraynalı oyuncu bulunuyor.

Ertuğrul Doğan, 22 yabancı oyuncusu
Trabzonspor’da, Mart 2023’te vazifeye gelen lider Ertuğrul Doğan’ın 679 günlük vazife periyodunda 22 yabancı oyuncu transferi gerçekleştirildi. Lider Doğan devrinde Fernandez, Fountas, Kourbelis, Orsic, Benkovic, Teklic, Mendy, Pepe, Onuachu, Bakic, Meniuer, Nwakaeme (ikinci kez), Dragus, Lundstram, Barisic, Batagov, Cham, Malheiro, Savic, Banza, Sikan ve Zubkov takıma katıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Aile Yılında Yapılacak Çalışmalar Konuşuldu

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki kurum ve kuruluş müdürleriyle Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Şubat, 2025 11:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Toplantıya, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, kurum müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
Toplantıda, İl Müdürlüğü’nün 2024 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ile 2025 yılı planlamaları ele alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum yapılırken, hizmetlerin gelecekte daha etkin hale getirilmesi adına çeşitli değerlendirmelerde bulunuldu.
Vali Yavuz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün geniş bir hizmet yelpazesine sahip olduğunu belirterek, çocuklardan yaşlılara, özel gereksinimli bireylerden dezavantajlı gruplara kadar birçok farklı kesime ulaşılan hizmetlerin büyük bir özen ve titizlikle yürütülmesinin önemine vurgu yaptı.
"2025 YILI AİLE YILI OLDU"
Vatandaş odaklı hizmet anlayışının sürdürülebilir şekilde geliştirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Yavuz, özellikle ailenin korunması, güçlendirilmesi ve çocukların sağlıklı bir ortamda yetişmesi konularına dikkat çekti. 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi sebebiyle bu kapsamda yapılacak çalışmalara özel önem verileceğini belirtti.
Kadına ve çocuğa yönelik şiddetin önlenmesi, koruyucu aile uygulamalarının teşviki, kurumların yangın güvenliği denetimlerinin artırılması ve sosyal desteklerin etkin şekilde ulaştırılması gibi konularda ilgili kurumlarla iş birliğinin sürdürüleceğini vurgulayan Vali Yavuz, hizmet kalitesini daha da artırmak için ortak çalışmalar yapılacağını dile getirdi.
Toplantı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve 2025 yılı hedeflerinin belirlenmesiyle sona erdi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.