Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde çıkan yangında iki katlı mesken kullanılmaz hale geldi.
Olay, Devrekani ilçesi Arslanbey köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, köydeki iki katlı bir ahşap konutta bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangın meskeni sardı. Yangını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımlarının müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında mesken kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Aniden bastıran sağanak Düzcelileri hazırlıksız yakaladı
Düzce’de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, ulaşımda aksamalar yaşandı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent genelinde başlayan sağanak, kısa sürede şiddetini artırdı. Etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, sürücüler yollarda oluşan su birikintileri içinde ilerlemekte güçlük çekti. Yağışa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise korunmak için kapalı alanlara ve iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.
Zaman zaman ulaşımda aksamaların yaşandığı kentte, yetkililer vatandaşları uyardı. Ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek diğer olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istenirken, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklarla etkisini sürdürmesinin beklendiği bildirildi.

