Reklam
Reklam
olaigbe trabzonspora gelmek cok dogru bir karar oldu TsamX5PD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Olaigbe: “Trabzonspor’a gelmek çok doğru bir karar oldu”

Trabzonspor’un yeni transferi Kazeem Olaigbe, kulübe gelmeden evvel Felipe Augusto’nun kendisine olumlu bilgiler verdiğini belirterek, taraftarların ilgisinin kararında tesirli olduğunu söyledi.

Trabzonspor’un yaz transfer periyodunda takımına kattığı Kazeem Olaigbe, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir ortaya gelerek soruları yanıtladı.

Kulübün kendisine olan ilgilisini arkadaşı Felipe Augusto’dan duyduğunu belirten Olaigbe, “Sonrasında toplumsal medyaya girdiğimde gerek takip istekleri gerek gelen iletilerle bana olan ilgiyi gördüm. Felipe ile bu görüşmeyi yaptıktan sonra dedim ki; ‘Gerçekten çok olumlu bir yerdeyim.’ Felipe, kulüp, kent ve taraftarlar hakkında çok hoş şeyler söyledi. Bu da bir oyuncuyu en çok etkileyen faktörlerden bir tanesi oldu” tabirlerini kullandı.

Sahadaki en güçlü tarafının atak bölgesindeki birebir performansı olarak gösteren Olaigbe, “Topu aldığımda rakibimi geçip gol, asist yahut paslarla kadroma katkı vermeyi hedefliyorum. Eksiklerim var lakin idmanlarda yüzde yüzümü vererek geliştirmeye çalışıyorum” dedi.

“Çok âlâ bir hoca olduğunu düşünüyorum”

Teknik Yönetici Fatih Tekke ile âlâ bir bağlantı kurduğunu lisana getiren genç oyuncu, “Hem saha içinde hem saha dışında ondan çok kıymetli şeyler öğreniyorum. Çok güzel bir hoca olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Gelecekten çok bugüne odaklandığını vurgulayan Olaigbe, “Şu an Trabzonspor’dayım ve buraya yüzde yüzümü vermek istiyorum. Geleceği konuşmaktan çok anı yaşamayı tercih ediyorum” kelamlarını sarf etti.

Türkiye Üstün Lig’in agresif ve kaliteli bir lig olduğunu söyleyen oyuncu, “Bizim grubumuz da çok kaliteli bir ekip. Bu oyuncu kümesiyle daha fazla alana çıkmak için sabırsızlanıyorum” tabirlerini kullandı.

“Trabzonspor’a gelmek benim adıma çok hakikat bir karar oldu”

Transfer kararından ötürü keyifli olduğunu kaydeden Olaigbe, “Trabzonspor’a gelmek benim adıma çok hakikat bir karar oldu. Sağ ve sol kanatta oynayabiliyorum, kıymetli olan alanda yüzde yüzümü vermek” diye konuştu.

Taraftarlardan gördüğü ilginin kendisini çok etkilediğini lisana getiren Olaigbe, “Taraftarlarımızın karşılama anı inanılmaz bir histi. Onlara karşılık verebilmek için alanda elimden geleni yapacağım” halinde konuştu

Türk mutfağından da övgüyle bahseden Nijeryalı futbolcu, “Yemekler mükemmel. Türk yemeklerinin zati âlâ olduğunu biliyordum, buraya geldiğimde de hepsini çok sevdim” kelamlarıyla açıklamalarını tamamladı.

Trabzonspor, Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, 24 Ağustos Pazar günü alanında konuk edeceği Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdmana tedavisi devam eden Nwakaeme katılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
BDB82583 8C6B 4767 AC41 DB2A1BAA5A08
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Mayıs, 2026 18:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

AYVALIK VE AKGÜL’DEN SAFRANOVA’YA ZİYARET

Karabük’ün tarım ve kırsal kalkınma alanındaki önemli projelerinden biri olan Lavanta Kokulu Safran Bahçesi Projesi “Safranova”, önemli isimleri ağırladı.

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevine devam eden Çetin Ayvalık ile geçmiş dönem Safranbolu İlçe Tarım Müdürü ve mevcut İzmir İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Akgül, Safranova’yı ziyaret ederek proje kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Gerçekleştirilen ziyarette heyete Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe eşlik etti. Heyet, proje hakkında bilgi alırken Safranova’nın geldiği noktayı değerlendirme fırsatı buldu.

Ziyarette konuşan Başkan Erol Altuntepe, Safranova’nın yalnızca bir tarım projesi olmadığını belirterek, kırsal kalkınma, turizm ve bölgesel marka değerine katkı sağlayan önemli bir yatırım olduğunu ifade etti.

Altuntepe açıklamasında, “Bölgemizin tarım, kırsal kalkınma ve turizm potansiyeline önemli katkılar sunan, özellikle Safranbolu safranının gelecek nesillere aktarılmasına büyük destek sağlayan Safranova’nın kuruluşundan bugüne kadar olan süreçte büyük emekleri bulunan Çetin Müdürümüz ve Mehmet Müdürümüze teşekkür ediyorum. İlimizdeki görevleri sona ermesine rağmen projeye teknik anlamda destek vermeyi sürdürüyorlar” ifadelerini kullandı.

Safranova’nın her geçen gün büyümesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Ayvalık ve Akgül’ün, projeyi takdirle karşıladığı belirtildi.

Başkan Altuntepe ayrıca, Safranova’ya destek veren Safranbolu TSO Meclis Başkanı Cengiz Ünal, meclis üyeleri ve oda üyelerine teşekkür ederek projenin bölge adına önemli kazanımlar sunduğunu vurguladı.

Öte yandan ziyaret kapsamında, bir süredir ortak çalışmalar yürütülen yeni proje hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu. Safranbolu’dan Bilecik ve İzmir’e uzanacak yeni projenin kısa süre içerisinde hayata geçirilmesinin planlandığı belirtilirken, detayların ise önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin