karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
03 Ocak, 2023 14:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Okullarda Matematik Seferberliği Devam Ediyor

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Matematik Seferberliği"  Karabük'teki  okullarda devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliği ile yürütülen Matematik Seferberliği kapsamında öğretmen ve öğrenciler için yeni bir kaynak oluşturmak amacıyla hazırlanan Matematik Dijital Eğitim Platformunu Karabük'te  öğrenciler etkin bir şekilde kullanmaya devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Matematik Seferberliği" nin önemine değinerek,  "Karabük olarak hem akademik ve hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda öğrencilerimizin başarıları ile temayüz etmiş bir il olarak Matematik Seferberliği 'nin gücümüze güç katacağına inanıyorum. Öğrencilerimiz matematik seferberliği platformunu en etkin bir şekilde kullanmaktadırlar. Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar. Bu açıdan matematik seferberliği platformu çok kıymetli ve önemli. Millî Eğitim Ailesi olarak "Hep Daha İleriye"şiarıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlamada bugüne kadar olduğu gibi bugün de, yarın da öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz "Matematik Seferberliği" çalışmalarında da özverili olarak çalışmalarına devam ediyor. Bu projenin eğitim öğretim hizmetlerimize yeni bir heyecan kattığını görüyorum. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum." dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin