Karabük Haber Postası

Karabük Haber Postası

Okul Sporları Gençler Voleybol Grup Müsabakaları açılış seremonisi Karabük’te yapıldı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Aralık, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Karabük’te okul sporları gençler voleybol kız ve erkek grup müsabakaları, açılış seremonisinin ardından başladı.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından üç gün sürecek olan müsabakalar başladı. Karabük’te üç gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 10 il, 22 kulüp, 300 sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı ’Okul Sporları Gençler Voleybol Grup’ müsabakaları, Yenimahalle Spor Salonu ve Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, açılış konuşmasında 2023-2024 eğitim-öğretim yılına devam ettiklerini belirterek, okullarda akademik başarıların çok önemli olduğunu ancak bununla beraber gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de bulunmasını istediklerini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, son yıllarda yapmış oldukları organizasyonlarla Karabük’ün ‘spor kenti’ olarak tanınmasını da sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin ise konuşmasında, üniversitelerin akademik başarıların yanında öğrencilere sanatsal, kültürel ve sportif yönlerinin olup olmadıklarını da sorduklarını belirtti. Bu tarz çok yönlü bireyler olmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Açılış seremonisine Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Karabük Müdürü Mustafa Çalış, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, şube müdürleri, okul sporları tertip komitesi, teknik heyetler ve sporcular katıldı.
Çekilen toplu fotoğraf sonrası müsabakalar başladı.

Bolu’da iki baraka alevlere teslim oldu

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da bitişik halde bulunan 2 baraka alev alev yandı.
Yangın, saat 17.30 sıralarında Sümer Mahallesi Gündüz Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kimsenin yaşamadığı bir barakada yangın çıktı. Alevler bir anda barakayı sardı. Bitişiğinde bulunan eşyaların depolandığı bir öteki barakaya yangın sıçradı. Yangının çıktığı barakaya yakın apartmanda bulunanlar endişeyle kendilerini dışarıya attılar. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve itfaiye grupları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye takımlarının müdahalesiyle yangın kısa müddette söndürüldü.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.