Reklam
Reklam
karabuk belediyesi sehir genelinde temizligi kesintisiz surduruyor bvIRRDwm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Belediyesi, şehir genelinde temizliği kesintisiz sürdürüyor

Karabük Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü paklık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü takımları, sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar birçok noktada ağır mesai yaparak cadde ve sokaklarda paklık faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Ekipler çöp konteynerlerinin nizamlı olarak yıkanması ve dezenfekte edilmesinin yanı sıra, etraf kirliliği oluşturan moloz ve büyük hacimli atıklar da belirlenen noktalardan kısa sürede temizleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şehir paklığına büyük kıymet verdiklerini belirterek, “Temizlik, yalnızca belediyecilik hizmeti değil; birebir vakitte kent kültürünün bir kesimidir. Daha sağlıklı, daha nizamlı bir Karabük için tüm takım arkadaşlarımızla birlikte alandayız. Hemşehrilerimizin memnuniyeti ve kentimizin estetik görünümü için anlık müdahalelerde bulunuyor, her mahallede nizamlı kontroller gerçekleştiriyoruz. Biz Karabük’ü bugünün gereksinimleriyle değil, geleceğin vizyonuyla ele alıyoruz.” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
5a625a42 9078 469d 8831 c93ec3b41f0c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
08 Haziran, 2026 09:53 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
1

CHP’li Erten’in cansız bedenine ulaşıldı

Dün Yenice yolundan dönerken mola verdikleri sırada çaya düşerek kaybolan CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, Karabük-Zonguldak kara yolunun Yeşilköy mevkisinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yenice’den Karabük yönüne gitmekte olan ve içinde CHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erten’in (72) bulunduğu 78 ACD 559 plakalı otomobil, yolculuk sırasında tuvalet molası verdi. Araçtan inen Erten, Filyos Çayı kenarında dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten suya yuvarlandı. Akıntıya kapılan Erten, kısa sürede gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Gece boyunca dere kenarında ve su üzerinde termal drone ile sürdürülen çalışmalarda Erten’e ulaşılamadı. Sabahın aydınlanmasıyla birlikte arama çalışmaları yeniden yoğunlaştırıldı.

Çaya düşen 72 yaşındaki Mustafa Erten, yaklaşık 11 saat sonra baraj kapağında ölü olarak bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin