blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2024 04:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ogün Samast Trabzon Adliyesi’nden ayrıldı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, ’FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek’ suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada bugün SEGBİS sistemi ile İstanbul’daki duruşmaya katılmak üzere geldiği Trabzon Adliyesi’nden ayrıldı.
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanmak için 6 Aralık 2023 tarihindeki ilk duruşmaya Akçaabat Adliyesi’nden katılan Ogün Samast, duruşmaya bu kez güvenlik gerekçesiyle Trabzon Adliyesi’nden katıldı.
Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nden İstanbul’daki duruşmaya SEGBİS ile katılan Samast, ilk duruşmanın aksine bu kez eşi ile değil tek başına duruşmaya geldiği görüldü. Yine kasket taktığı ve sakal bıraktığı gözlenen Samast, adliye çıkışında hiçbir açıklama yapmadan bindiği otomobil ile adliye binasından ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Derede mahsur kalan dana AFAD ekiplerince kurtarıldı

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde kayalıklardan dere yatağına yuvarlanan dana, AFAD takımlarınca kurtarıldı.
Edinilen bilgiye nazaran Selmanlı Mahallesi’nde kayalıklardan yuvarlanan dana dere yatağında mahsur kaldı. Köylülerin uğraşlarıyla bulunduğu yerden çıkartılamayan büyükbaş hayvan için 112 Acil Davet Merkezi’nden yardım istendi. İhbarla bölgeye giden Vilayet Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) grupları, mahsur kalan hayvanı ip yardımıyla mahsur kaldığı alandan çıkarıp sahibine teslim etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.