Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ocak, 2016 15:39 tarihinde yayınlandı
0

Öğretmelere EBA Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişim kurmak, eğitim hayatları boyunca kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulan ve Dünyadaki en büyük Eğitim ve Bilişim Ağı’nın (EBA) Öğretmenler tarafından etkin bir şekilde kullanılmasını sağlamak için; Eskipazar Çok Programlı Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Erdal Basan ile Eskipazar 60.Yıl Vali Nafiz Kayalı İlkokulu Müdür Yardımcısı Önder Karayakalı tarafından belirlenen program doğrultusunda ilçede görev yapan tüm öğretmenlere seminer düzenlendi.
Eskipazar Ortaokulu ve Seyhan Cengiz Turhan Anadolu Lisesinde tapılan seminerlere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, EBA sisteminin önemine değinerek, “Önümüzdeki dönemlerde öğretmenlerin performans değerlendirmeleri verimliliği ve başarısı EBA kullanımı ile doğru orantılı olacaktır. EBA sistemini kullanan ve kullandıran öğretmenlerin başarılarının açık ara önde olduğu Bakanlığımızın yaptığı en önemli tespittir. Bizim amacımız Eskipazar ilçesinde görev yapan tüm öğretmenlerimizin ve 4. Sınıf ve üstü 1200 civarındaki tüm öğrencilerimizin sisteme dahil edilerek aktif bir şekilde kullanımını amaçlamaktadır” dedi.
Öte yandan EBA bilgilendirme seminerlerinin bundan sonraki aşamasının öğrencilere yönelik planlanacağı ifade edildi .

Bizi sosyal medyadan takip edin
gokcebeyde yaz aylari oncesi yangin tedbirleri masaya yatirildi 7n527sar
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Gökçebey’de yaz ayları öncesi yangın tedbirleri masaya yatırıldı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş başkanlığında toplanan Yangın Komisyonu, yaklaşan yaz ayları nedeniyle artabilecek orman ve yerleşim yeri yangınlarına karşı alınacak önlemleri ve kurumlar arası koordinasyonu görüştü.

İlgili kurum amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, mevcut çalışmalar değerlendirilerek yaşanabilecek tehlikelere karşı hazırlık süreçleri kapsamında risk analizleri gözden geçirildi. Yangınlara hızlı ve etkin müdahale için yapılacak planlamaların detaylandırıldığı toplantıda, yangın risklerini en aza indirmeye yönelik tedbirler ele alındı.

Kaymakam Ruveyda Kahraman Şıktaş, can ve mal kaybını önlemenin ancak güçlü iş birliği ve sorumluluk bilinciyle mümkün olacağını belirtti. Şıktaş, alınan kararların sahada eksiksiz ve titizlikle uygulanacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin