Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Şubat, 2023 11:59 tarihinde yayınlandı
0

Oda ve STK Başkanları Depremzedeler İçin Bir Araya Geldi

Vali Fuat Gürel Başkanlığında Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem ile ilgili Oda, Sivil Toplum Kuruluşları (STK)  ve kurumların katılımları ile Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından Karabük olarak afet bölgesine gönderilen Ayni ve Nakdi yardımlar hakkında bilgilerin verildiği toplantıda AFAD koordinatörlüğünde afet bölgesine gönderilen ve bölgeden gelecek talepler doğrultusunda gerçekleşecek yardımların planlaması konularının istişarelerde bulunuldu. Karabük olarak neler yapılabileceği konuşuldu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte karbonmonoksitten zehirlenen bir kisi evinde olu bulundu cXwbe7xs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te karbonmonoksitten zehirlenen bir kişi evinde ölü bulundu

Karabük’te karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi evinde ölü bulundu.

Olay, 100. Yıl Mahallesi 1010 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Muhammet Çakır’dan haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Muhammet Çakır’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Evde yoğun duman kokusu tespit eden ekiplerin, odada yanmış mangal kömürü buldu. Muhammet Ç.’nin karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Öte yandan şahsın geride 3 kişiye hitaben mektup bıraktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin