O tarihte kullanacaklar dikkat: Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nde bakım çalışması yapılacak - Karabük Haber Postası
o tarihte kullanacaklar dikkat ilgaz 15 temmuz tunelinde bakim calismasi yapilacak tEXF8eNL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

O tarihte kullanacaklar dikkat: Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nde bakım çalışması yapılacak

Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nin Kastamonu istikameti bakım çalışmaları sebebiyle 10 Mart Pazartesi günü 08.00-17.00 saatleri ortasında ulaşıma kapatılacak. Tünelin kapalı olduğu müddet boyunca ulaşım Ilgaz Dağı yolundan sağlanacak.

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Kastamonu-Çankırı hududunda bulunan Ilgaz 15 Temmuz Tüneli’nin Kastamonu istikametinde bakım çalışması yapılacak. Bakım çalışmaları sebebiyle 10 Mart Pazartesi günü 08.00-17.00 saatleri ortasında tünelin Kastamonu istikametindeki tüp ulaşıma kapatılacak. Tünelin kapalı olduğu müddet boyunca ulaşım Ilgaz Dağı yolundan sağlanacak.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada “Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nde program değişikliği sebebiyle bakım ve tamir çalışmaları yapılması 10 Mart 2025 Pazartesi gününe ertelenmiş olup; tünelin Çankırı-Kastamonu istikametindeki sol tüpü 10 Mart 2025 Pazartesi günü 08:00-17:00 saatleri ortasında trafiğe kapatılacaktır. Ulaşım, belirtilen tarih ve saatler ortasında Ilgaz Dağı yolu üzerinden sağlanacaktır. Yolu kullanacak şoförlerin belirtilen tarih ve saatlerde üstte belirtilen güzergâhı yahut öteki alternatif güzergahları kullanmaları, dikkatli seyretmeleri, trafik işaretlerine ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir” tabirlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin